Letteste lækre lagkage

Ja okay, kunne ikke lige lade være med bogstavrimet i overskriften. Plat, I know. Men nu skal indlægget nu engang handle om en utrolig let, men utrolig lækker lagkage, så det var jo oplagt.

Inden vi tog til Palermo var familien og jeg til et lille sammenskudsgilde med nogle dejlige veninder og deres familier. Jeg havde lovet at tage dessert med og de kære piger fik hurtigt talt den op. Det skulle både være en vild, lyserød chokoladebombe af en lagkage. Og ja, så måtte jeg jo tage udfordringen til mig. Men der var altså ikke lige tid til det helt vilde, så i stedet for at stå og kæmpe med mousse og lagkagebunde trak jeg nem-kortet. Jeg købte derfor nogle chokolade-lagkagebunde og noget kagemousse med jordbær og chokolade fra dr oetker. Til sidst blev kagen smurt op med noget lyserød frosting og pyntet med chookladeflager.

IMG_0484lagkage2

Det fungerede super godt (også dagen efter til kreahygge). De små piger i selskabet sad med meget store øjne da den blev sat på bordet. Ja, det gjorde de store piger sådan set også.

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Letteste lækre lagkage

 1. A + K = ♥ siger:

  Yum, hvor ser den lækker ud! Og rigtig tøsefin i pink.

  -Anne

 2. Anita siger:

  Nogle gange er ‘nem’ bare det nye sort, og den ser den bestemt ikke mindre lækker ud af den grund 😉

 3. Vibeke siger:

  Det var himmelske bidder..:-)

 4. Pingback:Endnu en let lagkage Krittewitt

Skriv et svar