Et år siden: Maj 2012

For et år siden…

DSC04483 DSC04482

Forsøgte jeg at nyde eksamenslæsningen i det gode vejr…

DSC04496

Afsluttede undervisningen med et dejligt hold og fik gavekort til Paradis…

DSC04457

Syede en lille tunika til ældste-niecen…

DSC04494

Hyggede med lillesøster, efter hun kom hjem fra nogle måneder i det store udland…

Ja, der skete ikke meget på bloggen den måned. Eksamenslæsning og en utrolig træt, gravid krop nedsatte aktivitetsniveauet en hel del.

Det er nu lidt sjovt, for jeg savner bestemt ikke selve eksamenslæsningen og det stress der er forbundet med det. Men jeg kan nu godt tage mig selv i at savne fordybelsen. Det at sætte sig så grundigt ind i noget og fokusere så lang tid. Det er der ikke meget at pr. Nå, ja, og så savner jeg da også de hyggestunder med læsemakkeren der er mens vi læser.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til Et år siden: Maj 2012

 1. Sandra siger:

  Det er sjovt, som man kan savne at fordybe sig. Jeg sidder mit i eksamenslæsning i øjeblikket, og det eneste jeg kan tænke på, er at få min frihed tilbage 😉
  Dejlige, sommerlige billeder i øvrigt!

  • Anne siger:

   Hader også selv eksamenslæsning når jeg sidder i den. Den totale mangel på frihed altså 🙁 Krydser fingre for dig 🙂

 2. taburetten siger:

  Jeg har det på nøjagtig samme måde, jeg savner virkelig også at fordybe mig i noget andet end min baby. 🙂 Men det kommer en gang efter sommerferien, også savner jeg jo sikkert barslen igen efter kort tid 😀
  /Ida

 3. Græsset er altid grønnere… Det er jo noget mærkelig noget med det der barsel vs. studie/arbejde. På barsel savnede mine hjerneceller at blive brugt, nu savner de en pause. Og jeg har endda mere end 3,5 år tibage af PhD’en 🙂

 4. Karina Bækkelund siger:

  Det er altså også dejligt. Det med at fordybe sig. Det er godt at have gode ting at tænke tilbage på og samtidig have en lille trold ved siden af sig:-)
  Anne hvordan er det nu med din uddannelse? Er du helt færdig siden du underviser?

  • Anne siger:

   Jaa elsker at have trolden ved siden af 🙂
   Næhh har 2 års studier tilbage. Det er bare som regel studerende der underviser i anatomi hos os. Så har haft det som studiejob siden 5. semester.

Skriv et svar