Reklamer og annoncering

En gang imellem vil der være sponsorerede indlæg og reklamer på Krittewitt. Jeg skriver kun om ting på bloggen, som jeg mener, har en relevans for bloggen og dens læsere. Det, der testes eller anmeldes, skriver jeg med egne ord min uforbeholdne mening om.
Det samme gør sig gældende for produkter til give-aways.

 

Er der tale om et enten et sponsoreret blogindlæg,  et indlæg, der er lavet i samarbejde med andre, en reklame eller noget jeg har fået i gave vil det være markeret.

 

Der vil også være såkaldte affiliate links. Når der klikkes på dem, bliver der anbragt en lille cookie på jeres computer. Købes der noget på den webside inden for et vist antal dage, vil jeg få en lille andel. Det er ikke dig der køber, der betaler mig men webshoppen, som på den måde betaler for den trafik, jeg sender til dem.

 

Jeg forpligtiger mig ikke til at skrive noget om et produkt jeg ikke selv kan stå inde for, eller uopfordret får tilsendt.

 

Jeg er altid åben overfor samarbejdsmuligheder. Om annoncøren enten er en virksomhed, et brand eller en webshop, er det er vigtigt for mig, at et samarbejde passer til bloggen og mine læsere. At bloggen og annoncøren er et godt match. Herved kan jeg bibeholde min troværdighed overfor mine læsere, og annoncøren får også mest muligt ud af samarbejdet. Der er flere forskellige muligheder for samarbejde, jeg kan som eksempler nævne: Sponsorerede indlæg, ambassadørskab, konkurrencer, traditionel bannerannoncering, test af produkt osv., men har I en god ide er jeg også åben

overfor det.

Hvis du har forslag til samarbejde, spørgsmål eller ønsker mit mediekit fremsendt kan jeg kontaktes på krittewitt@gmail.com.

 

For annoncering på min blog, kontakt venligst info@buzzanova.dk / Tlf. 70203353

 

Skriv et svar