CIFF kids AW15

Idag var første dag på CIFF kids, hvor øjnene blev mættet af indtryk, og fødderne gået ømme af at skulle nå rundt så mange steder. Der var nemlig så meget jeg gerne ville nå at se, så jeg håbede altså sådan at den pt. tunge udgave af min krop ville kunne klare at vralte lidt rundt.

Det gik heldigvis og fik set så mange fine ting, så vil gerne dele nogle af de første indtryk.
kamera 1357 kamera 1346Fine, fine Pierrot la Lune forsætter med de enkle, klassiske snit i de smukke tekstiler, som Emilie, der er kvinden bag simpelthen er så dygtig til at vælge. Der er både tern, de mere etnisk inspirerede og så vrimler det med underspillede detaljer. Fra efteråret vil der også være nogle super fede jerseystyles (ja, jeg er allerede favorit), og så er der selv selvfølge de smukke kraver som tilbehør og strik, der stadig er blødt som smør.

kamera 1349 kamera 1343

By Clara, som var helt nye ved sidste messe udvider sortimentet, og ud over de kendte moccs i de smukkeste efterårsfarver (se bare den prikkede røde, og der var også en smuk grøn bla.), ja så kommer der små støvler, sko og både en lidt mere tøset mocc med sløjfe, samt en mere sailor-inspireret mocc, der er perfekt til drengene. På tøjlinjen bliver der samtidig udvidet med flere jersey designs, og så kommer der også det fineste mohair strik med bla. bukser og en sød kjole.

kamera 1367 kamera 1368

Svenske By Heritage, som også var nye ved sidste CIFF kids udvider også. Som en lille maskot finder man den søde drage, både som rangle og nusseklud. Udvalget af tøj er blevet større, med blandt andet slå-om bodyer samt kjoler, og dertil en lille kollektion med strik, der supplerer universet så fint. Farverne er stadig fint afstemte douche nuancer, og som en dejlig nyhed for os danskere, så kommer deres ret populære sengetøj nu også i danske størrelser i den rosa og grå farve.

kamera 1366 kamera 1362

På interiør fronten var der også nogle fristelser. Jeg er stadig voldsomt forelsket i universet fra fabelab, og der er måske ikke er de vilde nyheder til efteråret (de er jo lige kommet), men jeg drømmer stadig om Play-fold ship som legetæppe til lillesøster. Og se lige hvor fint det kunne passe sammen med sengetøjet fra mimis circus.  Som noget nyt blev jeg introduceret til alpaka-strikkerierne fra aperie. Det er altså luksus med sådan noget ren alpaka, og der var både puder og plaids til vi voksne, samt babytæpper (hurra), pandebånd, luffer og andet godt til de små. Og se lige den smukke stak af farver de findes i. Jeg er forelsket. Nothing less.

Imorgen er der heldigvis tid til lidt mere sjov. Glæder mig!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til CIFF kids AW15

  1. Hvor er det herligt at kunne følge med på sidelinjen 🙂

  2. Ida siger:

    Jeg er fuldstændig forelsket i en nusseklud, By Heritage har lavet. Så simpel og noget så indbydende at nulre med. Hvis jeg stadig havde en lille bitte Penny, skulle hun have sådan en!

  3. Dejligt at se dig i går, søde Anne, omend for en kort bemærkning 🙂 Håber på revanche til marts.

Skriv et svar