strikkeopskrift til salg: Fyr

fyr 4 fyr2 fyr 3

IMG_9269Det var jo faktisk til aoh-messen 2014, at jeg havde lavet mit eget første lille strikkedesign, nemlig en lille vest. Siden da har jeg faktisk brugt helt vildt mange timer på at tænke på strik, udvikle og gennemtænke nye ideer og ikke mindst afprøve dem.

Og endelig, endelig, endelig kan jeg åbne dørene til en lille webshop, hvor mine opskrifter vil kunne købes. Der ligger to derinde nu, og den på billederne her hedder ‘Fyr’. Og kan da så med det samme tilføje, at det er fra fyrretræet og ikke hankønnet, jeg har inspirationen. Du kan læse lidt mere om modellen her, og håber da at I vil tage godt imod mine opskrifter.

Opskrifterne er skrevet ud fra det princip, at de skal være lette at gå til – også for begyndere. Ikke alt for meget er forudsat, at man ved i forvejen, men man er jo altid velkommen til at spørge hvis der er noget.

/Anne

Hjemmestrik, jeans fra H&M, støvletter fra Angulus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

14 Kommentarer til strikkeopskrift til salg: Fyr

 1. Lene siger:

  Spændende, men mangler virkelig at få oplyst hvor meget garn de forskellige størrelser kræver – før et evt. køb af opskrift.

 2. Sandra Askegren siger:

  Den er bare SÅ fin altså. Glæder mig til st afprøve en dag:-)

 3. iojeblikket siger:

  Du er simpelthen så dygtig til at strikke, gid det var mig, der kunne strikke!

 4. Vibeke siger:

  Ihh altså Anne – det er nogle rigtig fine opskrifter, du har lavet – især er jeg ret begejstret for modellen Fyr – måske pga charmetrolden der bærer den;-) Bare lige et enkelt spørgsmål/forslag. Jeg manger lidt et billede af ryggen – der står noget om knapper i raglan på bagsiden?

 5. Katrine siger:

  Fantastisk fine opskrifter! Jeg må snart strikke fyr til mine to små nevøer!

  • Katrine siger:

   P.S. Jeg kan se du har noteret garnforbruget for hver størrelse, men der mangler lige at stå hvilke specifikke størrelser den kan strikkes op i, så man kan sammenholde med de nævnte garnforbrug. Lige nu står der vist bare str. 3 mndr – 3 år. Og betyder det der står om garnmængde desuden at der til alle størrelser skal bruges 100 g af garn 1)? (ca. 600 m løbelængde). Måske er det bare mig der ikke forstår, men synes ikke det fremgår heeeelt klart. Glæder mig til at prøve at strikke 🙂

   • Anne siger:

    Det er så meget noteret. Du har helt ret i det med str.
    Mht garnforbrug, så findes [g]uld kun i 100 g fed, og egentlig gjorde nz ulden også da jeg lavede opskriften. Må lige følge op på det. Men klart at der ikke bruges 100g til alle opskrifter!! Tak.

    • Katrine siger:

     Super, tak for det! Jeg tænker at forsøge mig med at strikke den op i drops cottonmerino, hvis jeg kan få fastheden til at passe 🙂
     Mht. mængden af uldgarnet 1), så kan du evt. bare kigge på løbelængderne for garn 2), og tilpasse mængden af garn 1), så det passer med løbelængden. Altså så til de første 2 str. kan man nøjes med 50 g af garn 1) (hvis man altså kan få ned til 50g). Til de største 5 størrelser skal man så bruge 100 g af garn 1). Det er i hvert fald lige det jeg kan se mig frem til 🙂

     • Katrine siger:

      Hov, nu har jeg købt opskriften og i dén står garnforbruget anderledes opgivet. Der står 100 (100) 150 (150) g til de tilsvarende 4 størrelser. På købssiden har du opgivet 7 fsk. mængder. Så se bort fra de tidligere beregninger 🙂
      Til de mængder, da ville man efter min lille hovedregning skulle købe 100 g af garn 1), for at opnå lang nok løbelængde til alle størrelser, så der har du egentlig skrevet rigtig nok, hvis man bare går ud fra dét. Med mindre man selvfølgelig ikke bruger al garnet af 2) til de små størrelser. Det er jo lidt svært at vide…. Undskyld forvirringen, jeg håber du finder ud af det!
      Jeg tror bare jeg prøver at kaste mig ud i det og køber rigeligt med garn, så ser vi hvordan det kommer til at passe 🙂

     • Anne siger:

      Hej Katrine,
      Jeg skal tydeligvis lige have kigget på det. Snarest! Mange tak for at gøre mig opmærksom på det. Og tak for sådan at kigge på det. Er stadig ikke helt sikker på hvordan jeg lige skal have beregnet det. Og nej man bruger jo ikke fulde 100 g til de mindste str. Men når det var en mængde man kunne købe i valgte jeg at angive den. Det kan man også overveje at lave om. TAK!

 6. Pingback:Populære strikkeindlæg - Krittewitt

Skriv et svar