svensk poesi – by heritage

AT2B6176 (1) by heritage-002by heritage-001AT2B6614 by heritage-003 Insp8

Et af de nye mærker jeg faldt over på ciff messen i sommers er svenske by heritage. Og jeg blev med det samme ret forelsket kollektionen der består af både babytøj og -interiør. Lige fra puder, tæpper og nusseklude over sengetøj til body’er, bukser samt små søde hjelme. Alt sammen i GOTS certificerede materialer, og kvinderne bag mærket, Stina og Sofia, arbejder på at få produceret hele kollektionen i økologisk bomuld.

Jeg har jo lidt en svaghed for små universer, og jeg tager gerne hatten af for personer, som har en passion og så dygtigt får så mange ender til at hænge sammen. Og med by heritage synes jeg altså virkelig, at Stina og Sofia har formået at danne en helt fantastisk lille verden, som jeg altså virkelig får lyst til at putte den lille ny i. Tøjet er så lækkert blødt, og der ernogle super fine detaljer i designet, med fx de små ribstykker, der også er bag på bukserne.  Farverne er lige hvad jeg søger til de allermindste. Det er dog mest til baby, da størrelserne ligger fra 50-92, men til gengæld skulle det meget gerne være lavet i en sådan kvalitet, at det kan gå i arv. Det er i hvert fald ideen bag det. Som de selv skriver:

“By heritage offers essential interior products, accessories & apparel for all beloved small ones- simple & fashionable, yet sustainable.To be used, re-used & passed on – to create an heritage. Long-lasting products developed through sustainable manufacturing. Items created based on what we ourselves could not find on the market for our small ones, we wish you will find them as essential as we do”

Interiør kollektionen kommer på markedet nu her til november, mens vi lige må vente til februar med tøjet (hurra for timingen siger jeg til gengæld). Og så glæder jeg mig til at gense tingene til januar på den næste messe og håber på nye lækre sager.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til svensk poesi – by heritage

  1. Ida siger:

    Det er virkelig, virkelig fint. Der er mange ting fra interiørlinjen som jeg gerne ville have til Penny. Virkelig fine farver og dejlig naturlig og afslappet stil.

  2. Pingback:CIFF kids AW15 - Krittewitt

Skriv et svar