Ciff kids indtryk og weekend

20140808-095033.jpg

20140808-095303.jpg 20140808-095129.jpg 20140808-094959.jpg 20140808-094923.jpg 20140808-094853.jpg
1. Fine svenske Emma och Malena //2. Mokkasiner fra by Clara (snart til salg) // 3. Lækker drengesæt fra Knast by Krutter //4. Evigt smukke sager fra Pierrot la Lune // 5. Vendbar julekalender fra Fabelab // 6. Efteråsnyhed i butikkerne nu fra Angulus

 

Det har været en travl uge her. For mit vedkommende har jeg været så heldig at manden har taget lillemanden helt vildt, så jeg har kunnet more mig til modeugen og diverse blogevents. Men det koster lidt på kærlighedskontoen at være så meget væk fra dem derhjemme, så det er næsten helt en lettelse at kunne sige, at modeugen for mit vedkommende nu er ovre og jeg skal bruge en weekend sammen med mine drenge. En tanke der især gør godt efter morgenens afsked med en grædende lille A. Han ville bare ikke ud af døren med farmand, men klamrede sig til mig og græd. Åhhh for pokker altså, det kan jeg bare slet, slet ikke klare. Så er det rart at han kan hentes lidt tidligt i dag og vi kan tage hjem og hygge.

Når det så er sagt, så er sådan en modeuge altså også bare alt, alt for sjov. Det er fedt at se de nye kollektioner, møde menneskene bag mærkerne, og høre deres ideer og tanker. Det har været så sjovt og inspirerende. Jeg har med vilje ikke taget vildt mange billeder, for de bliver sjældent vildt gode. I stedet vil jeg fokusere lidt på nogle af mærkerne her hen over den næste tid og præsentere dem. Og vise nogle af efterårskollektionerne frem. Dem så jeg jo til sidste modeuge, og der kommer altså masser af guf i butikkerne. Også til drengene, som jo altså fortsat må være mit fokus!

Så håber I vil følge lidt med i det, og så satser jeg på, at strikkepindene mine snart stopper sommerferien, så jeg kan strikke lidt igen!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Ciff kids indtryk og weekend

  1. Pingback:CIFF kids AW15 - Krittewitt

Skriv et svar