Ny yndlingskage: Cheesecakebrownie med hindbærskum

IMG_3681Efterhånden har jeg fået denne kage flere gange. Det er Mille og Vibeke der har introduceret mig for dem. En farlig introduktion, da kagens og mit forhold efterhånden nærmer sig noget misbrug, og jeg har lavet den ved hver en anledning, der er dukket op.

Kagen består af en brownie bund, der bages med et lag cheesecake ovenpå. Inden servering kommes der så et lag syndigt hindbærskum på. Opskriften kan du finde lige her, men altså… consider yourself warned den er stærkt vanedannende.

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til Ny yndlingskage: Cheesecakebrownie med hindbærskum

 1. Lou siger:

  Åhh det er også min (og kærestens) yndlingskage og har efterhånden lavet den et par gange 🙂 Dog mislykkes den sidst af en eller anden grund.. Så må snart prøve igen, bare lige for at se om den bliver rigtig 🙂
  Tør dog ikke at lave den til på lørdag, sæt nu det bliver noget misk mask – men finder på noget andet lækkert.
  Glæder mig til vi ses!

  Kh Lou

 2. Christina siger:

  mmm.. det kunne lige være noget til vores barnedåb næste weekend..

 3. taburetten siger:

  Ej tak Anne …. nu har jeg slet ikke mega cravings efter kage. 😉

 4. theresa siger:

  Ææælsker den kage, men jeg kan desværre ikke spise mere end ét stykke før jeg har fået nok, så er ude i om jeg måske skal lave den med en halv mængde brownie så jeg kan spise to stykker inden jeg er fyldt;)

 5. Den er nemlig hel og aldeles formidabel, den kage. Har selv lavet den et par gange, og har endnu ikke oplevet, at folk ikke synes den var himmelsk (;

  – Anne

 6. katja astrup siger:

  Elsker også den kage :o)

 7. Jeanet siger:

  Den ser VILDT lækker ud, så skal da klart prøves 🙂

 8. mette siger:

  Hrm….den ser simpelthen for lækker ud.

 9. Pingback:Cheesecakebrownie – sommer-chokobombe! | 2 verdener

Skriv et svar