Bryllup: Tøj til lille dreng

babyboywedding

1. skjorte – zara / 2. cardigan – macarons / 3. skjorte – zara / 4. bukser – h&m / 5. seler – POMPdeLUX /
6. fløjlsbukser – zara / 7. strømper – Hansel from Basel / 8. sutsko – easy peasy

 

Det er jo ikke kun mig der skal have tøj på til brylluppet (selvom jeg kunne finde på at argumentere for at kjolen er noget af det vigtigste). Ham den kommende mand har også sit at tænke på og så er der jo lille A. Et eller andet skal han også have på.

Det er vist ikke helt min stil med et lille jakkesæt, og jeg vil helst undgå noget der er for stift og formelt til ham. Det må samtidig godt være lidt finere end hverdagstøjet, men med et twist. Om det så er en lille butterfly, et par sjove seler eller en fin lille vest vil tiden komme til at vise.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Bryllup: Tøj til lille dreng

  1. Anja siger:

    Årh, Zara har bare sådan nogle fine ting 🙂 Jeg var i butikken i Rotterdam i går og hapse lidt til O 🙂
    Jeg glæder mig til at se hvad A skal have på på den store dag 🙂

  2. Louise siger:

    Sikke nogle fine sager – det er så super kært med butterfly, seler og lign. til de små fyre til festlige lejligheder.

Skriv et svar