Populære strikkeindlæg

Vi kan vist ikke helt komme udenom at blogindlæg med strik er rimelig populære på bloggen her. Og jeg har samlet en slags top fem med de mest populære her:

fyr-4-1024x682En af de opskrifter jeg selv har lavet som jeg har brugt allermest selv. Altså den opstrikkede version af ‘Fyr’. En enkelt raglan model med “stamme” foran. Og ja, billedet af lille A gør mig stadig helt blød om hjertet. Tænk at der kan være så mange smilehuller i det lille ansigt.

IMG_25601-1024x764

En anden populær trøje er den jeg strikkede mens jeg stadig var gravid. Og egentlig før jeg rigtig var kommet igang med at strikke. Modellen kan lillesøster nok faktisk snart være i. Den er en anelse fnuldret efter brug, men stadig i rigtig god stand, så garnet har egentlig holdt meget godt. Brugte Drops babymerino (adlink) og kunne altså godt drømme om at strikke lidt mere i det garn snart. Meget, meget børnevenligt så blødt som det er.

lxWLLwWmp_CNHmIpLej2KSzRE_wytO9gdohZUiZ__NoZ1ttIGY4DQS-ccDdi2bUSdzh0SLtFxH3X9jVmsWYS2c-1024x683

Babytæpper er også populære, hvilket jeg virkelig godt forstår. Det er også et personligt yndlingsprojekt. Mos-tæppet bruger vi jo stadig selv dagligt til lillesøster, og det er så hyggeligt at kunne lave den slags til sine børn.

IMG_5443-1024x682

Et andet tæppe er det med trekanter, som jeg strikkede til gavebeholdning, men som lille A endte med at bruge. Perfekt til klapvognen endnu.

foto-5-1024x764

Inden jeg også selv begyndte på at lave opskrifter fik jeg strikket nogle små veste. Den lyse endte som en gave, mens lille A en overgang boede i den mørke. Strikkede veste er ofte et rigtig godt begynderprojekt, da man får et fint resultat forholdsvist hurtigt og ofte uden de helt svære teknikker, strømpepinde og andet.

Hvad er din strikkefavorit?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Populære strikkeindlæg

 1. Katrine Belkov siger:

  Hej Anne, veste må klart også være en af mine favoritter i strik, både som gave men også til egen børns garderobe. Jeg så din fine vest hos (g)uld på Kreativ messen og den skal klart også prøves af. Hvis ikke veste, så er trøjer med raglan også et dejligt projekt at kaste sin kærlighed over.
  Jeg bliver så let inspireret.

 2. Østfronten siger:

  Veste er mit næste projekt. Det er bare så praktisk her til de kolde måneder. Men ellers synes jeg rompere er skønne at strikke!

 3. Helle siger:

  Jeg elsker paels opskrifter meget fine til en lille pige
  Men hvor er den grå bluses opskrift fra

  • Anne siger:

   De laver også meget smukke opskrifter jeg har linket til indlægget med den grå bluse. Det er et drops mønster jeg selv lagde struktur på 🙂

Skriv et svar