lidt ro på?

20150204-082537.jpg 20150204-082718.jpg 20150204-082759.jpgSidste uge var crazy. Som i måske lige lovlig crazy til mit ret så gravide legeme. Men det var også nydelse, for der var så mange ting som blev gjort bare for SJOV. Og der er mange ting jeg helt vildt gerne vil dele herinde på bloggen. Indtryk, inspiration og nye ideer, som bare står i kø.

Men… der er jo også lige en baby der skal bages færdig (eller vel i princippet er færdigbbagt i dag 3 uger før termin!!). Men min egen krop trænger til lidt ro. Og egentlig også hjernen, og da jeg samtidig lige har en sidste eksamen, der skal overståes og også en forskningsartikel der skal skrives, så prioriterer jeg også stærkt at have noget tid hvor jeg ikke laver noget. Deraf stilhed på bloggen.

Hvis du kunne tænke dig at læse lidt mere om aoh-messen kan du jo kigge forbi Puk. Skulle du have misset, at jeg er begyndt at sælge strikkeopskrifter kan du finde dem lige her, og ellers så kigger jeg nok snart forbi herinde igen.

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til lidt ro på?

  1. Pia Storm siger:

    Det kender jeg så godt – der er så meget man gerne vil, men må erkende at tiden og kroppen ikke helt kan følge med hovedet. Tror en lille pause er en god investering 🙂 Pas på dig selv!

  2. Laura siger:

    Hep hep. Skynd dig at tage den med ro 🙂 har også skrevet lidt på bloggen

Skriv et svar