jeg gav op: fastelavnsboller sagde de

kamera 1529

I lang tid prøvede jeg ellers at stå imod. For det der med tiden og eksamenslæsning, og det samtidig lurede lidt i baggrunden, at sidst jeg var højgravid og begav mig ud i en større bageomgang, ja der kom altså en lille en til verden dagen efter.

Men i weekenden kunne jeg altså ikke stå imod gruppepresset (#fastelavnsbollebitches) på instagram længere. Jeg måtte bage mine egne fastelavnsboller. For hjemmelavede gammelbags fastelavnsboller er bare de bedste! Og heldigvis var det endnu nemmere end jeg huskede. Og hyggeligere for jeg havde verdens sødeste lille hjælper, der dog skulle forhindres i at smage på den “stooooore bol'” et par gange. Jeg brugte denne opskrift. Haps, haps…

Bager du også gerne fastelavnsboller selv?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til jeg gav op: fastelavnsboller sagde de

 1. Vil så gerne bage dem selv, men det tager jo en krig at lave dem! I hvert fald min opskrift… 🙂

  Er du stadig klar på at få barselsbesøg en gang i marts?

 2. Selvfølgelig – men har kun nået en portion indtilvidere – men tager revanche i weekend og næste uge hvor vi har ferie

 3. Lækkert! Jeg har også været igang, for kunne ikke modstå dem længere – de blev super gode og nu når der ikke er flere planlægger jeg allerede hvornår den næste portion skal i ovnen 🙂

  • Anne siger:

   Haha sådan har jeg dwt også. Kan man ikke lave nogle til frys?
   Men vil også super gerne have lavet en omgang kringle til barselsgæster. Og måske cupcakes??

 4. Therese siger:

  Jeg havde håbet på at bage lækre fastelavnsboller, til Fru Forstads fastelavnsarrangement på lørdag, men det må blive til næste år hvor køkkenet (forhåbentligt) er færdigt 🙂

Skriv et svar