Favoritter til en lille ny

lille lykke favoritter

sengetøj // ammepude // kyse // sut
stofbleer // kanin // kanin med lyserøde ører //bluse //leggings

 

Med  ankomsten af nr. 2 så forholdsvist tæt på nr. 1, ja, så kan jeg ikke nægte, at der er mange babyting der godt kan genbruges. Det er ikke alt for slidt, det lugter ikke alt for hengemt at kælder og det er ikke håbløst umoderne. Men nu er det trods alt (eller formentlig i hvert fald) en pige denne gang, og jeg synes godt at der må være noget, der lidt er “hendes”, så efter devisen lidt men godt kan jeg sagtens forsvare at finde lidt nyt til hende. Og hey, af samme grund som vi kunne genbruge tingene fra lille A kan de vel også sælges?

Så jeg har søgt lidt råd hos Mette. Hendes blog har nemlig været en af favoritterne i mange år, og hun er en af de aller-allerdygtigste til at sammensætte det smukkeste lillepige-univers. En forespørgsel der har resulteret i ovenstående kollage af lutter lækre sager.

Den kommende storebror bruger faktisk stadig sin babydyne. Han ligger måske ikke så meget under den, men den hører til i hans seng, han kender den og ofte skal den med op om morgenen for lige at putte lidt i. Så vi har valgt at købe en ny babydyne og et enkelt eller to sæt sengetøj må der godt finde til, for dem vi har i forvejen har han lidt ejerfornemmelse over. Sættet fra camcam, der er en ny grå version af bølgemønsteret er en klar favorit. Jeg så for et par uger siden sådan rigtigt og det er virkelig smukt med de sarte farver.

Kald mig vægelsindet og jeg ved at det er lidt fjollet, men kan ikke beslutte mig for hvilken bamse den lille skal have. En af dem på billedet eller måske denne tredje version?

Poppy rose har jeg endnu ikke de helt store erfaringer med, men ved at Mette er enormt glad for det, og det jeg har set og følt ved tidligere har altså også bare været enormt lækkert! Slå-om-blusen findes også i en mere neutral grå version og jeg har også fundet et par mere neutrale leggings frem, hvis det ikke lige er lyserød man er på udkig efter. Det var jeg jo fx ikke helt sidste gang.

Så nu tror jeg jeg skal overveje lidt hvad der måske skal hjem til lillesøster (og helst inden ankomst, der jo lidt er anytime nu. Altså efter den sidste eksamen, tak).

/Anne

For god ordens skyld: Jeg får intet for dette indlæg, det er lavet 100% på min opfordring selvom det linker til Lille Lykke.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Favoritter til en lille ny

  1. Astrid siger:

    Jeg ved (desværre) ikke ret meget om at have små piger, men den der kanin med de lange ører kan jeg slet, slet ikke stå for. Jeg ELSKER Jellycat og A har den kanin (dog i rød/gråstribet velour). Den har været 100% yndlingstøjdyr i en lang periode, omend den pt er udfordret af en ret grim giraf fra Zoo…

    Håber, den unge dame holder sig inden borde indtil du er færdig med eksamen!

  2. Marian siger:

    Nu læser jeg meget nysgerrigt med da vi skal ha en bette dreng til sommer – og jeg aner intet om babysager eller grej. TAK fordi du deler inspiration her!

Skriv et svar