En skovtur og efterårsgarderobe fra Reima til børnene

Indeholder reklame for Reima.

Kalenderen siger jo september, og man må sige, at vejret også opfører sig sådan. Jeg er vild med det, det er vitterligt min årstid. Farverne, stemningen, lyset og ja, det hele. I min egen garderobe har striktøjet endelig fået sin faste plads, og hos børnene har vi også fundet de essentielle sager frem. 

Som tidligere er overtøjet i samarbejde med Reima. Mærket er blevet nævnt tidigere er på bloggen, da jeg efterhånden har samarbejdet med dem over nogle sæsoner. Da de spurgte om vi skulle lave noget her i den kommende sæson, var jeg da heller ikke i tvivl om mit svar. Efterhånden kender jeg produkterne og brandet rigtig godt, og det er altid et sikkert hit hos både små og store herhjemme. Samtidig har de lavet en kollektion, der virkelig rammer både smagen hos store og små, med super lækre farver og print. 

Kvalitet og holdbarhed

De tidligere jakker og flyverdragter vi har været igennem har altså kunnet holde til flere børn. Og efter en sæsons hårdt slid, ser de stadig pæne ud! Det er simpelthen så fedt, at man kan bruge et produkt til flere børn. Vores egne flyverdragter er i konstant cirkulation til venner, som også låner og bruger det til deres børn.

Bæredygtighed og forskning

Hos Reima er der også stor opmærksomhed på produkternes bæredygtighed og derfor forskes der i at øge bionedbrydeligheden af materialerne, samtidig med at CO2 aftrykket bliver mindre. Blandt andet ved at mindske behoved for at tøjet skal vaskes ved at øge tøjets modstandsdygtighed over for snavs og vand med overfladebehandlingen Teflon Ecoelite.

Reima er desuden begyndt at bruge Recycled polyester i produkterne. Det er altså genbrugte plastik fibre, lavet af brugte PET plasticflasker.

Som eksempel har vi været mega glade for jeans fra Reima. Modellen Flip har udover et elastisk og åndbart materiale specielt fremstillede Thermolite fibre, der transporterer fugt væk fra huden og derfor gør dem lidt varmere end vanlige jeans. Vores store dreng især har brugt sine fra forrige sæson uendeligt mange gange på legepladsen og de fungerer mega godt for ham (og mega godt for moderen, fordi de ikke skal vaskes så tit).

Dunjakkerne er lette for børnene. Med Certificeret Dun Standard er det garanteret at der er taget hensyn til fuglenes velfærd. Al pels er selvfølgelig imiteret. Al uld er også mulesing-free!

Sikkerhed

I produkterne er børnenes sikkerhed også tænkt ind. Derfor sidder hætter fast med trykknapper, der vil rives op, hvis de sidder fast (puha), og der er gode refleksdetaljer på tøjet, som gør børnene synlige i trafikken. Blandt andet bag på jakker, omkring på flyverdragter, og faktisk også på sko og støvler. Sidste år havde vi reflekshandskerne, som er helt geniale til tidlige morgener på cyklen.

Børnenes produkter

Den store på 6 år er i en Falk dunjakke. En mega blød sag, der ingenting vejer, og kommer med en lille pose som den kan foldes sammen i. Hætten er som med alle de andre hætter på overtøj fæstnet med trykknapper. Han har også de føromtalte jeans (den smalle model Flip) og så Wetter støvler. De kan vaskes i maskinen også.

Vores søde frøken på 4 år har 2-i-1 jakken Minna, hvor ærmerne kan lynes af. Det gør den anvendelig både nu i efteråret, og senere i vinteren. Frøkenen er helt vild med den smukke lilla farve. Hun har de lave støvler Passo, som kommer i nogle super farver i år. De smalle jeans er også perfekte til hende.

Lille, bløde baby P er perfekt klædt på i soft shell dragten Mjosa. Den har forstærkninger foran og bag på benene, som er perfekt til kravlebabyen, og samlet lidt bagpå, hvilket gør fittet rigtig godt. Som tilbehør har han en tynd elefanthue i uld, og nogle mega nuttede små futter.

Reimas størrelser

Et af de spørgsmål jeg oftest får om Reima, er selvfølgelig hvordan størrelserne er. Og her må jeg sige, at de passer mega godt til længden på barnet. Det kan man ret roligt gå efter. Går man modellerne efter, plejer der både at være jakker med almindeligt og et lidt smallere fit. Desuden har mange af modellerne en indre elastik man kan bruge til at give lidt ekstra talje/form. Min smalle dreng har sagtens kunnet været i flyverdragterne de tidligere år, da han brugte det. På hjemmesiden er der selvfølgelig en størrelseguide både til tøj og sko.

Hvis I har nogle spørgsmål er I altid velkomne til at skrive 🙂

Og hvis I melder du melder dig ind i Reima Friends ved køb får du 10% og fri fragt på første køb. Så er der lidt at spare hvis det er fuld garderobe til flere børn! Retur er som altid gratis på Reimas egen webshop.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar