Skolefotos… rare minder eller kitschede?

Forleden fik jeg sat en lille debat igang inde et af mine opslag på Instagram. Jeg spurgte til folks erfaringer med skolefotos.

Anledningen var, at vi skulle vælge årets skolefoto. Og ærlig talt… det var sgu liiiidt svært. Og ikke fordi de var så fantastiske allesammen. Tværtom, men vi fandt da er enkelt og valgte samtidig en noget mindre pakke.

Min mand var til “kun klassebillede” løsningen. Forståeligt. Men for mig er de her billeder også bare en del af deres skolehistorie. At jeg om 30 år kan sidde og mimre over tiden dengang og dele billederne med børnebørn måske. Eller som jeg blev enig med en om, så er det det perfekte pressionsmiddel med nogle halvkiksede skolefotos når de som ranglede teens kommer hjem med kærester. Hæhæ. Ej, pjat. Det kunne jeg da aldrig finde på.

Men på min lille rundspørge på ig var der rigtig mange, som åbenbart altid fravælger skolebilledet. Og i stedet fremkalder nogle man får taget derhjemme. Det forstår jeg også godt. Man får jo taget rigtig mange fantastiske billeder af børnene, og det er rart at have minderne. Men selv synes jeg også det er sjovt at se mine billeder fra skoletiden.

Hvad tænker I. Er skolefotos go eller no-go?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar