At få plads til enetid med børnene…

En ting er at få “alenetid” som forældre til 3 mindre børn. Men at få tid alene med bare et barn (udover babyen for mit vedkommende 😉) kan faktisk godt være en udfordring.

Og vi tror altså på, at ligegyldigt hvor godt et søskendeforhold børnene har, så er det godt for dem også nogle gange at blive set 100% af bare en eller begge forældre. Hvor de kan nyde al opmærksomheden.

Idag skulle jeg ind til Kbh for at hjælpe mine forældre i åbningen af deres nye biks herovre. Planen var at mand og børn ville støde til os efter lillebrors lur. Men frk N ville gerne med mig (altså hun er faktisk altid klar på at skulle ud og opleve noget). Velvidende, at det selvfølgelig tager lidt længere tid at gå med en 4-årig, nuppede jeg altså også chancen for lidt tid med hende. Og ih hvor skønt at kunne gå hånd i hånd med hende og høre livet om livet fra en 4-årigs synspunkt. Hvorfor morfar ikke har mere hår (mosteren har bildt hende ind, at han havde så blødt hår som barn, at folk sled det af ved at ae ham), hvad der sker i børnehaven og meget andet.

Sådan en god times alenetid kan man altså faktisk køre på i lang tid ❤️ prioriterer I også tid alene med hvert barn?

Og ja, det er en ivrig mor i spejlingen 😉

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar