Hvem er du?

Okay så jeg ved godt, at det er lidt risky business med sådan et indlæg her, hvor jeg så tydeligt opfordrer til kommentarer.Hvis slet ingen svarer, så må jeg slette indlægget, haha.

Men efter jeg har genoptaget bloggen her er jeg altså lidt nysgerrig på hvem det følger med? Jeg kan se på statistikken, at I er nogle der kigger forbi. Men kunne så frygteligt godt tænke mig at høre hvem I er? Gamle eller nye læsere? Hvorfor følger du med? Og er der mon noget I er nysgerrige på omkring mig og godt vil vide? Eller et emne I kunne tænke jer taget op som blogindlæg? Strik, bolig, (børne-)mode, mad, hverdag…??

Håber I vil svare, så jeg også kan få et lille indblik her ☺️

Rigtig god weekend

Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

21 Kommentarer til Hvem er du?

 1. Birgitte siger:

  Hej …jeg er en ivrig strikker af babytøj… og følger dig på Instagram, Veracardigan er min favorit .. søg og enkel, tak for den😊

 2. Betina siger:

  Hej Anne 🙂 Jeg har fulgt lidt med her før jeg også fandt dig på insta. Synes det er spændende når vi er lidt i samme båd mht uddannelse og job. Og så elsker jeg selv at strikke. Du laver så mange fine ting!
  Kh Betina

 3. Mathilde siger:

  Søde Anne. Jeg kigger forbi i ny og næ – mest fordi jeg synes det er hyggeligt at følge med i dit familieliv. Tillykke med lillebror – har han mon fået navn? Knus Mathilde

  • Anne siger:

   Hej M 😀 hvor hyggeligt du også følger med. Han har fået et navn ja, det kommer nok bare ikke til at fremgå herinde men tjek evt hashtag under ugebillederne på Instagram.
   Kram Anne

 4. Jeanette siger:

  Jeg kan godt følge din nysgerrighed – er også selv for nylig startet med at blogge igen, så har det på samme måde.

  Jeg har bloggen “et voksent liv” og mener, at du stod på min gamle blogroll og ellers er jeg 30 år og fra Esbjerg 😊

 5. Katrine siger:

  Jeg er endnu en strikkende læge, der har fulgt med fra gammel tid 🙂

 6. Julie siger:

  Hej Anne
  Åh, jeg har fulgt dig i flere år end jeg husker. Jeg tror du var en af de første jeg fulgte med hos, back in the days.
  Kh Julie/@juliemakesmagic

 7. Hej Anne
  Du var en af de første blogs jeg startede med at følge, så jeg synes kun det er dejligt at du er vent tilbage og igen tillykke med lillebror.

  Mvh Helena

 8. Helle siger:

  Hejsa
  Gammel følger – elsker selv garn, små børn og smukke billeder…
  Kan godt lide at følge med hos dig, og nyder bloggens lidt langsommere tempo end Instagram…

 9. venterpaavin siger:

  Gaaamle læsere 😀
  Vi er K og A, to søstre på 28 og 32, kommuneansatte og fritidsbloggere – vi har kigget med her og på insta siden altid – det er hyggeligt med de ‘gamle’ bloggere der holder ved (:

  – A

 10. Marie Rasmussen siger:

  Jeg har fulgt med, siden du blev mor for første gang. Synes, du tager så fine billeder og har altid godt kunne lide dine indlæg. Jeg strikker også 😉 Er 33 år, har to børn og bor på Amager. Dejligt, du er tilbage på bloggen (følger dig også på Instagram). God weekend!

Skriv et svar