lørdagsleben 1

Nogle gange er det rart bare at stoppe op og nyde de små ting.

Denne lørdag er rar. Vi er på weekendvisit hos mine svigerforældre i det jyske. Og da et vennepar for nyligt er flyttet lige 5 min fra dem har vi også kunnet nyde et par timer med dem og deres skønne børn.

I skrivende stund sover lillebror, de to store ser Chip&Chap og har lavet popcorn med deres farmor. Jeg har brugt tid på at notere lidt om, hvordan mine indkøbte frø skal såes og hvor store de bliver osv.

Og i aften laver svigerfar god oksefilet med hjemmelavede fritter. Vi klager vist ikke 😉

Håber jeres lørdag også er rar!? I øvrigt tak for de kommentarer der er kommet indtil videre på mit sidste indlæg. Hvor er det dejligt at høre fra jer!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar