10 ugers lillebror

Den blødeste, sødeste lillebror er allerede 10 uger. Og et par dage altså…

10 uger der selvfølgelig (som altid med børn) er fløjet af sted, men samtidig føles som længe. Vi har haft 4 gode barselsuger sammen, manden og jeg altså, og idet der både var jul og nytår, så er der jo faktisk sket en hel del. Det har ikke været den totale babyboble, men så alligevel. For jeg giver mig tid. Vi laver få ting på en uge; mødregruppe er startet op og derudover har vi har nogle ture ind til København. Men med en baby, der bare helst vil være på mor og eventuelt kan sove i slyngevuggen, så er hjem nemmest.

Og det er altså ok med mig. Tiden går lige nu hurtigt, jeg bruger lurene på at ordne ting derhjemme, strikke og se haveprogrammer. Og så holde øje med vuggen og sørge for nogle lange lure. Så er han bare mest tilpas.

Men tilbage til ham lillebror P. 10 uger, så kan man nemlig et og andet. Han smiler stort (og en anelse bøvet haha), er begyndt at pludre livligt, og søger kontakt. Han kan godt ligge lidt under et aktivitetsstativ og kigge på legetøjet. Men foretrækker altså at være på armen. Og blive nusset, kysset og mysset. De vågne perioder er stadig korte, og nogle gange kan de gå med et lille bad eller noget babymassage. Og mor her nyder. Det er virkelig fordelen ved 3. barn. Jeg kan meget bedre være i det. Acceptere at han vil have meget kontakt, at tiden er hans, og om et par måneder er det helt anderledes. Alt er faser siger nogle jo 😉

Nå men det var vist nok træt skriven her fra. Jeg stopper inden det bliver alt for usammenhængende.

Vores lille P er bare dejlig. Basta.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar