Nye rutiner

Om det er alderen der trykker, 3 barns status og deraf manglende søvn eller bare generel irritation over mange års halvgrim hud ved jeg ikke helt. Men jeg har ændret mine rutiner.

Mange gange har jeg forsøgt finde en fast renserutine, uden held. Jeg har vist simpelthen været for doven. Så har lovet mig selv nu her, at der jo altså rent faktisk er tid til at prioritere mig selv lidt. Det føles som en slags hverdagsluksus. Lige 5 min foran spejlet morgen og aften. Og det har altså gjort en forskel allerede. Min hud føles og ser bedre ud. Jeg har stadig et par småjusteringer, der gerne må tilføjes. Er for eksempel på udkig efter en god og ikke for dyr serum.

Derudover øver jeg mig i at lave en hurtig hverdagsmakeup. En der lige dækker og frisker. Jeg øver mig allerede nu, så det forhåbentlig bliver nemt at fortsætte, når hverdagen og job kalder.

Har investeret i nogle lækre produkter fra Miild, og er indtil videre ret begejstret. Ønsker mig deres pudder også. På deres Instagram og blog er der mange gode tips og instruktionsvideoer.

Selmas Tryllepomade er modtaget i gave. Den får altså en oprigtig anbefaling med herfra. Er normalt ikke til læbepomader, og synes for mange gør læberne “afhængige”, men det er slet ikke sagen her. Den fugter dejligt og længe og er altså blevet fan.

Har du nogle gode rutiner eller tips at dele??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Nye rutiner

  1. PlanteLiv siger:

    Køb miilds pudder, den er fantastisk. Jeg er også fan endelig en makeup jeg kan tåle

  2. Jeg er ret stor fan af ecookings fugtserum. Bruger deres vitaminserum i øjeblikket, men fornemmelsen af den på huden er bare bedre i fugtversionen.

Skriv et svar