fødselsdag, forslåede tænder og forvirring

IMG_5241
 De sidste par dage har været ret mærkelige. Tirsdag startede så dejligt. Det var jo lille A’s fødselsdag, og vi havde den dejligste morgen med morgenmad, gaver, hygge, sang og bare rigtig god stemning. Afleveringen gik godt og han glædede sig vildt meget til at dele flødeboller ud. Årh det var en stolt lille mand der gik ind i børnehaven.

I løbet af formiddagen havde jeg strikkeklub på besøg, men lidt over 12 fik jeg et telefonopkald om at A var faldet i børnehaven og havde slået en tand ud. Pokkers. Man begynder med det samme at blive voldsomt bekymret for den lille mand der sad dernede i børnehaven helt forslået. Og uden en tand!!!! Heldigvis kunne strikkeklubben tage sig af lillesøster, så jeg ilede afsted efter gutten, der sad lige så stille og legede med lego i børnehaven. Han var faktisk ok. Pyha. Så en tur til tandlægen, der kunne konkludere, at tanden var blevet slået op i gummerne. Heldigvis var ingen andre tænder løse, og de bliver tænder sidder pænt ifølge røntgenbilledet. Men nøj altså en forskrækkelse.

Og ham A tog bare det hele i så stiv arm. Ingen gråd eller brok. Fandt sig stille og roligt i at blive kigget i munden, få rokket med de andre tænder og taget det røntgenbillede. Ej hvor er man bare stolt. Vi fik selvfølgelig at vide, at man måtte spise masser af is efter sådan noget, men han ville altså bare hjem. Så vi tog hjem igen, satte Cars -dvd’en på og ventede på at far kom hjem med is.

 

Resten af dagen forsvandt i madlavning, putning med A, et par gæster til spisning og så var det ligesom det. En virkelig, virkelig mærkelig dag. Langt hurtigere væk en min egen fødselsdag plejer at være, og jeg føler altså ikke helt at vi fik fejret ham nok?! Ham den fantastiske nu 3-årige der kom ind i vores liv på den første vinterdag for 3 år siden, og vendte fuldstændig om på vores verden. Det er godt vi får gæster til mere fejring på søndag, og så må den altså få hele armen med kage og pynt! Det fortjener han.

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til fødselsdag, forslåede tænder og forvirring

 1. Av for den – hvor er det godt, at han tog det så sejt den søde fødselar!
  Håber han og gebisset er klar til fejring og kage marathon søndag 😀

  Anne

  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 2. Stort tillykke med lillemandens fødselsdag 🙂
  Og øv så synd for ham med den tand, det gør altid ondt langt ind i en selv, når det er ens barn det rammer.
  Har du husket at få lavet en tandskadeanmeldelse som skulle ligge hos børnehaven og så en kopi til jer selv?
  Det er mere fordi, at det kan godt være, at alle siger det er okay med hans tænder, men hvis der er opstået en skade på en nerve, så er det område med nerveskade 5-7 år om at dø og først til den tid ved I om alt var okay.
  Altid en god ting at få gjort.
  Jeg fik nemlig selv slået en tand ud i skolen i sin tid.
  Hilsner og håber I er ovenpå igen 🙂

 3. Orh Anne, det havde jeg slet ikke fanger❤️ Hvor synd for lille/store A. Kram og kys

Skriv et svar