fredags-finhed: hallomutti flyverdragter (og et tip om rabat)

TS2-043685_grande TS2-043696_grande

Denne fredag vil jeg gerne fremhæve de fine flyverdragter fra hallomutti, som danske Louise står bag. Flyverdragterne er tænkt som et alternativ til de store etablerede mærker med en urban stil og håndsyede dragter. Mærket og webshoppen er blevet lanceret her til efteråret, måske du allerede lurede dem i mit tidligere indlæg med tips til flyverdragter?

Jeg har jo tidligere proklameret, at jeg er vild med de små nyopstartede firmaer. En kvinde (eller en mand) og en god ide. Og Louise som står bag hallomutti er netop sådan en kvinde. Under sin barsel med sin søn syede hun selv en flyverdragt til ham, og det blev faktisk startskuddet for hallomutti.

Indtil videre er der to flyverdragter. En med camouflage, som jeg ved lille A ville elske, og en med et lyserødt print, som naturligt nok er til pigerne. Der er kredset om detaljerne i dragterne, som således har snestop i ærmer, strop i benene, aftagelig hætte, refleksbånd, forstærkninger, taljeeleastik og mange flere som der er beskrevet på hjemmesiden. Et gennemtænkt design, og jeg ved at Louise heldigvis har mere på tegnebrættet.

I november kan man få 15% rabat på begge dragter ved at bruge koden ‘Novembervejr’.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

Skriv et svar