sager til børneværelset – sebra

sebra sebra1 sebra2

Et af mine ældste crushes sådan på børneinteriørfronten er danske sebra. Da lille A blev født havde vi allerede flere af deres sager, og for mig var sebra et dejligt frisk pust mellem en masse alt for tuttenuttede dyreunge agtige sager. Jeg var vild med den lidt mere grafiske tilgang og de fine farver.
Efterhånden er der kommet flere sebra ting til herhjemme og den dag i dag er de altså stadig en favorit når jeg skal se efter ting til børneværelset.
Sortimentet er blevet udvidet, serier føjet til og der er kommet nogle utroligt lækre møbler til, kvaliteten og materialerne er i top. What’s not to like?
Lillemandens værelse er langt fra færdigt og blandt andet er han efterhånden der hvor et lille bord og stol hører sig til. Der kunne sebras sæt være et rigtig godt bud, og mens man er igang er lampen og hylderne da også ganske nydelige, ik??

Har du nogle favoritter til børneværelset?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til sager til børneværelset – sebra

 1. Ingrid siger:

  Sikke mange fine ting! Jeg er ikke helt så tjekket i forhold til det børneværelse;-) Her er der vildt mange loppefund, bl.a. det fineste bord og stol med en matchende bænk (som kan have legetøj i – vores er fyldt med lego), som farmor fandt og har ombetrukket. Jeg når desværre ikke rundt på særlig mange loppemarkeder (men elsker det), især ikke nu, selvfølgelig, men heldigvis er farmor bidt af en gal loppemarkedsvirus og suser rundt med det eneste formål at finde ting til børnebørnene, så hun får tit lige en liste, som hun kan holde øje med;-)

  • Anne siger:

   Haha, kan vi så ikke bestille loppemarkedssager gn jer 😉
   Jeg er VILDT dårlig til at loppe den, så må ligesom ty til andre (og måske lidt dyrere) løsninger. Sådan er det vist bare desværre. Men elsker at have nogle ting med historie og ekstra personlighed!

 2. Pingback:sager til børneværelset - fabelab - Krittewitt

 3. Pingback:Ønsker til 2-års fødselsdag!?! - Krittewitt

Skriv et svar