Ønsker til 2-års fødselsdag!?!

20141008-201106.jpg

Ahh det sidste indlæg blev lige lovlig kortfattet. Sådan er det vist når man lige smider et indlæg op i en kort pause på arbejdet. Men vinderen skulle da for søren annonceres. Til gengæld fik jeg så slet ikke takket alle jer der var så fantastisk søde at deltage og lægge så fine kommentarer. Det er altid lidt bitter sweet at lave en give away, for har lyst til at give jer allesammen en præmie. Men desværre, kan det ikke helt lade sig gøre jo. Nå, men har en anden give away i ærmet, lidt mere børnerelateret denne gang.

Nå, men det jeg også lige ville spørge om er lidt råd i forhold til hvad en lille gut skal ønske sig til sin 2 års fødselsdag?? Jeg har lidt ideer om en løbecykel (hvilken?), bøger, nogle møbler til værelset, noget til at stimulere finmotorik (??) og hvad ellers?? Kan virkelig godt bruge lidt input, så håber I vil byde ind. Der er jo lige over en måned til nu (hvor bliver tiden dog af!)

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

14 Kommentarer til Ønsker til 2-års fødselsdag!?!

 1. Maia siger:

  Lego, begge mine børn har altid elsket lego.

 2. Cathrine siger:

  Puky løbecykel, den er klasse

 3. Trine siger:

  Du kan måske finde inspiration i det her indlæg:
  http://www.smil-i-hverdagen.dk/oenskeseddel-til-2-aars-foedeselsdag-pige/

  Det er godt nok min datters ønskeseddel, men mange af tingene kan købe i drengeudgaven i stedet.

  Håber du finder den helt rettet gave til den skønne dreng.

 4. cecilie siger:

  Virgil er rigtig glad for Hama stifter. Perfekt til finmotorikken:

  http://www.hama.dk/stifter-og-plader/

 5. Trine siger:

  Ja, puky løbecykel er super god og den fåes ogs til str 2 år, mange af de andre er til 3 år. Den kan laves større senere.
  Ellers duplo tog, det er super godt til små fingre, da skinnerne er nemmere at lægge end brio. En wheely bug den er supersjov indenfor :-). Måske værktøj eller køretøjer? Puslespil?
  Jeg kan ikke lige komme på mere.
  Vh Trine

 6. spitzenklasse siger:

  De største hit herhjemme det seneste år, har været:

  – puky løbecykel (den mindste, som han stadig passer ok)
  – magnet-tegnetavle
  – bogstavsmagneter til køleskabet
  – brio tog
  – Lotte og Totte bøger samt bøger om byggepladser og maskiner
  – en værkstedsbænk (den står godtnok hos mormor og morfar…)
  – trælegemad, der kan skæres over
  – modellervoks med kagerulle og forme

  I har sikkert en del af det, men det er nogle af de ting C leger med igen og igen.

 7. spitzenklasse siger:

  hov, og puslespil! Og af møbler har han Hukit institutionsbord og stole – som han bruger virkelig meget.

 8. Mht løbecykel – absolut puky 🙂 Vil også mene den mindste til den alder. Ellers duplo, plasticdyr, biler, legekøkken. Det hittede da Villum var 2 år 🙂

 9. Maja siger:

  Vores søn har en Wishbone 3-in-1 løbecykel, og den er fantastisk! Den vokser med barnet, sådan at du kan starte med at have den som trehjulet løbecykel, så tohjulet, og endelig kan du vende midterpinden, så cyklen bliver højere. Kan altså bruges i mange år.

  Fås både i træ (hos legeakademiet.dk) og plastic (hos northsport.dk) – og er naturligvis bæredygtig.

 10. tilde siger:

  Hej! Jeg ved ikke om du ser det her, nu er det indlæg jo ikke helt nyt mere. Men Mikkel fik en puky, den mindste og den syns jeg altså er lige lille nok, min far har nemlig den nr større, det er ikke så meget stellet men mest hjulene der skifter str så jeg ville klart vælge den 2-4 år.
  Ud over det så en xylofon/klokkespil, det er osse godt til dem der elsker at hamre! Vi er glade for de puslespil med 2 brikker, djeco har nogen fine nogen med mor og unge osv, vi har osse nogen fra Ravnsburger hvor det er ting fra bondegården, meget populært.
  Han er også utrolig glad for en rygsæk han fik. Tuscher. Fingermaling. Schleich. En bog og en bold. Gryder og tallerkner fra Ikea til legekøkkenet.
  Og så holder jeg fast på at bare fordi det er en dreng kan vi godt prøve at lære ham at man kan blive rigtig glad for tøjgaver, faktisk røg vi ud i en stor diskussion med familien, altså på en hyglig måde, alle gav tøj til piger men få til drenge, det er vildt. Men en tiger trøje gik rent ind her og et par nye sutsko.
  Måske en bog med billeder så han kan følge med i sit liv?!
  Det er vildt han snart blir 2!!

Skriv et svar