Varm kakao tid

IMG_3687Vi kan vist ikke løbe fra at det er ved at være blevet efterår. Kalenderen siger 21. september, temperaturerne er dykket et godt stykke og det bliver tidligt mørkt. Altså er det blevet tid til gammeldags æblekage, hygge under et varmt tæppe, strik og ikke mindst varm kakao.

Til en godt stærk varm kakao på 1 L mælk med en rimelig sødme bruger jeg ca 4 store spsk kakaopulver og 7 store spsk sukker. Det kan man selvfølgelig variere som man vil, men det er huskereglen i vores familie, og i min kærestes familie er jeg lidt kendt for at lave en rigtig god kakao.

Ja, så bliver kakao jo ikke dårligere af at blive serveret med en klat flødeskum og en god kage. Her en brownie-cheesecake-hindbærskum. Haps haps!

God weekend!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Varm kakao tid

 1. Mette siger:

  Åh hvor lækkert! Tror da vidst lige jeg skal have mig en kop 😉

 2. du siger noget. noget vigtigt: kakaotid! det bliver i aften. mmh.

 3. Julia siger:

  Du har SÅ meget ret. Må se om jeg kan fikse noget… Efteråret er velkomment her.

 4. A + K = ♥ siger:

  Hjemmelavet varm kakao er vejen frem, jeg drikker det flere gange ugentligt, så snart efteråret rør på sig. Yum!

  – Anne

Skriv et svar