Lutter Løkker – ny hæklebog

forside kant

Den altid seje Jeanette bag bloggen Lutter Idyl har en hæklebog lige på trapperne. Lutter løkker bliver titlen, og den udkommer engang i oktober. Indtil videre har det været en total hemmelighed, hvad der var med i bogen, men nu giver hun et sneak-peek i form af forsiden.

Jeg var så heldig at se sagerne sidst i august, måske I af forsiden kan gætte hvorfor? Og jeg kan godt sige, at I skal glæde jer til bogen. Det er simpelthen sådan nogle fine ting, hun har lavet til den – sager til baby og børneværelset. Og damn de er flotte. Helt i Jeanettes sikre farvevalg, og så er stylingen af bogen simpelthen så flot, at bare det at bladre i den er en fornøjelse.

Glæd jer!!!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Lutter Løkker – ny hæklebog

 1. Anne-Sophie siger:

  Jep- jeg lurede straks hvorfor du allerede havde luret på bogen! Meget fin forside-dreng:-) Bogen er forudbestilt, og jeg glæææder mig til at modtage den…

 2. Tine siger:

  Mega lækker lille model – han er simpelthen så kær. Og bogen ser vildt spændende ud. Glæder mig til den udkommer.

 3. Ditte siger:

  Jeg GLÆDER mig altså også rigtig meget til den bog!! Med bogen burde følge oceaner af “Mig-tid”, så det hele kunne realiseres øjeblikkeligt, haha 🙂
  Stort tillykke med din lille model. Som jeg skrev på Instagram, så er han altså for lækker!
  …og så må jeg vist hellere skynde mig ind og forudbestille den bog!
  kh Ditte

 4. Mette siger:

  Wauv, MÅ eje den bog! Og lære at hækle! Og få et barn!

Skriv et svar