Efterårsgarderobe til baby – overtræksdragt

IMG_5765 blogIMG_5771 blogIMG_5777 blogIMG_5779 blogI nogen tid har jeg samlet ind til og investeret i lille A’s efterårs- og vintergarderobe. Ja faktisk begyndte jeg så tidligt som til vinterudsalget med lidt forskelligt lækkert uld.

Denne fine overtræksdragt fandt jeg dog på sommerudsalget. Den er fra Wheat og er virkelig, virkelig lækker. Min tanke var, at den kunne bruges på legepladser og andre steder her i efteråret, og efterhånden kunne man bygge på med flere lag tøj under indtil det bliver nødvendigt med en rigtig flyvedragt. Den beskytter så mod fugt, snavs og andre knap så lækre sager og holder ham tør og lun. Bagpå har den forstærkning på måsen og er hanket lidt ind i taljen hvilket er rigtig rart til vores slanke dreng. Så kan han nemlig sagtens bevæge sig rundt i den.

Hvad bruger I her til efteråret?

/Anne

Overtræksdragt fra wheat, spidshue er hjemmesyet
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

7 Kommentarer til Efterårsgarderobe til baby – overtræksdragt

 1. Anja siger:

  Årh lille A er bare så fin!
  Her har vi også efterhånden styr på efterårsgarderoben – hvor det meste blev hamstret tilbage i januar 🙂 Heldigvis ser det ud til at passe!

 2. Sine siger:

  Nu er mine børn noget ældre – men har brugt strik og termotøj : ) Futterne på billedet havde jeg også da de kravlede. Ingen af dem synes om at række i termotøj mere – men strik hitter stadig!

 3. Den er da skøn, og sikke en lækker farve. Indtl videre bruger vi bare en quiltet jakke og ikke andet. Jeg tænker, at jeg nok snart skal ud at købe huer, men er ikke lige nået så langt endnu 🙂

 4. Stina Bothilde siger:

  Jeg har en Miniature vindjakke og så har jeg selv syet et par tynde regnbusker med højtalje og suplere ligeledes med lagne nedunder.

  Men jeg er MEGET misundelig på den WHEAT-dragt 🙂 Synes det er svært i denne tid…

  Hilsen Stina (sbothilde)
  Dejligt med inspiration 🙂

 5. Mette siger:

  Hvor den smart! 🙂

 6. taburetten siger:

  Det var smart. Jeg bruger termosæt og regnsættet rigtig meget. Begge er dog todelt, og selvom han går vil jeg faktisk stadig foretrække en dragt.

 7. Pingback:Inspiration til efterårsgarderobe til lille dreng Krittewitt

Skriv et svar