Morgenmad med skyr

skyr morgenmad

Måske er jeg den sidste i Danmark der er hoppet med på skyr-bølgen. Men det er altså først nu, jeg er blevet tippet om at blande det med vand. Og det har gjort hele forskellen for mig. Væk med den tørre klister fornemmelse velkommen til en cremet lækkerhed, der nærmest aer smagsløgene lidt.

For tiden spiser jeg mig skyr med lidt vanillepulver, mandler, valnødder, ristede hørfrø og lidt frugt eller bær. Det er vitterligt næsten som en dessert, og nydes sammen med et blødkogt æg og en kop kaffe.

Det bedste er næsten, at det holder mig mæt langt længere end en portion havregryn!

/Anne

 

krittewitt wp mint bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

11 Kommentarer til Morgenmad med skyr

 1. Det er så først NU at JEG er blevet tippet om at blande det med vand. Tak for det. Måske det kan gøre forskellen for mig! :o)

 2. Ketty Petersen siger:

  Ja også først nu tippet går ind her, men det er da værd at prøve, er lidt træt af gryn 😀

 3. Anita siger:

  Du er altså kun den næstsidste 😉 – men jeg må da helt sikkert med på bølgen, for hold da op hvor ser det lækkert ud. Hvad er dit blandingsforhold?

  • Anne siger:

   Hmm. Hælder egentlig bare lidt op og så vand i. Ikke forfærdelig meget vand. Måske en halv dl vand til 200 g skyr?

 4. Charlotte siger:

  Ja det er vildt lækkert, men de der små lyserøde og orange bøtter skyr fra arla er altså også et hit, har du prøvet dem? Jeg køber dem, når de er på tilbud til 5kr pr stk, og så kan de spises som morgenmad på dage, hvor man har ekstra travlt, eller de kan spises som mellemmåltid 🙂 De smager virkelig godt, og så er de sukkerfri…

 5. taburetten siger:

  Det skal prøves, hvor meget vand taler vi om? 🙂 /Ida

 6. Emilie siger:

  Hehe, bedre sent end aldrig.
  Jeg er også for længst hoppet med på skyr-bølgen, men har dog heller ikke hørt om at blande det med vand. Jeg blander det normalt med almindelig yoghurt, men det er lige så meget fordi, skyr er så dyrt i kilo-prisen, at jeg som studerende ikke synes at have råd til kun at spise skyr til morgenmad. Derfor bliver det kun til et par skefulde blandet i min yoghurt.
  God fornøjelse og appetit. 🙂

 7. Marianne siger:

  Jeg blander gerne mit skyr med lidt friskpresset grapefrugt eller kærnemælk og havregrynene … Lidt frugt og en anelse müsli … Tænker hver morgen af det er lækkert at starte dagen med en dessert 🙂 🙂 🙂 ….

Skriv et svar