Drømmeland i pasteller

sengelinned blogNumero 74 // 2 Uro – Cirkusshop // 3 Kanin – Jellycat // 4 Numero 74
5 Pale Nulle – luckyboysunday // 6  Garbo&Friends // 7 April Showers

 

Vi er endnu ikke gået over til juniordyne til lille A. Lige nu er det ikke det store problem pga. det varme vejr, men dynen ligger næsten konsekvent under ham, så der går nok ikke længe inden vi skal finde en. Gode tips modtages i øvrigt gerne!

Men at gå væk fra babydynen betyder jo også at der skal nyt sengelinned til. Heldigvis kan vi jo stadig bruge babydynen i barnevognen for jeg er godt nok glad for de sæt vi har til den. Jeg har samlet et par af mine ultimative drømme-sengesæt. For pokker hvor er de bare smukke! Enkle, klassiske og lækre. Ville da egentlig godt selv putte i dem.

Og så tror jeg muligvis, at lille A er en af de få tilbageværende babyer i Danmark uden en blød, blød kanin. Der er altså ikke helt nogen, der hopper på den på ønskelisterne. Måske mor må træde i action!?

/Anne

 

krittewitt wp mint bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Drømmeland i pasteller

 1. Astrid siger:

  Anton har en Jelly Cat kanin – hans er stribet i rød og grå og SÅ nuttet. Han fik den ved fødslen og jeg har gjort mit bedste for at præge ham til den, og det ser ud til at lykkes. Han krammer den i hvert fald hele tiden og er begyndt at fortælle historier til Ninus… 🙂

  Har du overvejet selv at sy sengetøj til juniordynen? Man kan få så meget fint babystof, og det koster jo ikke en brøkdel af det færdigsyede. Anton har sovet i en sovepose indtil nu, men nu er det vist også på tide at få ham på en dyne, så jeg er begyndt at kigge lidt efter egnet stof.

 2. Ditte siger:

  Nope, han er ikke den eneste baby uden kanin. Der er heller ingen der har fanget den på vores ønskeliste! (til gengæld har farmor bragt andre Jellycats af 2 omgange, så skal ikke pive).
  Men men men, det gør jo at man snart får lyst til bare at købe den overdrevet nuttede kanin selv!
  Har desværre ingen råd mht babydyne, junior dyne osv. Men held og lykke med at finde den rigtige løsning!
  vh
  Ditte

Skriv et svar