8 måneder

Barylen er blevet 8 måneder.

Den sidste måned har vi været hjemme i Danmark. Man kan vist roligt sige, at vi har haft travlt. Der har været en masse dejlige venner og familie, som vi skulle genforenes med, og lille A har taget det så flot. Selvom han bliver mere og mere genert, så er det tydeligt, at han elsker selskab og liver virkelig op, når vi er ude. Især i selskab med andre børn. Så snakkes og brøles der, samt snuppes legetøj til den store guldmedalje.

I stedet for at møve sig frem som ormen, kravler han nu rigtigt. Og det går bare endnu hurtigere end før. Samtidig er han begyndt at rejse sig op ad alting, så det bliver altså efterhånden til nogle flere knubs. For nu er ting på borde og vindueskarme og alle andre steder virkelig blevet interessante, og det er en lettere kamp at sidde med ham på skødet. Drengen er overalt.

Nætterne har været rigtig hårde for os alle i den 8. måned. Flere gange om natten er han vågnet grædende og utrøstelig. Måske har han drømt, måske er det fordi han kravler fremad i søvne og får sig møvet op i et hjørne. Det har samtidig ikke været nok at nusse ham til ro. Det eneste, der virkede, var amning. Så det har været nogle trætte forældre. Sovetiderne om dagen har været lidt i øst og vest.

Heldigvis går det lidt bedre med maden. Han spiser rimelig pænt, men frugt er virkelig det bedste. Grøntsagsmosen går det lidt langsommere med. Ost og fisk er også et godt hit. Han er begyndt på rugbrødshapsere og har efterhånden udviklet en ganske pæn teknik, hvor  den ene hånd ikke ødelægger det for den anden som i begyndelsen.

anton 8mnd blog

Elsker: Stadig andre børn og deres legetøj. Især duplo og biler! Kravle i fuld fart. Og så er det bare rigtig skægt at tumle vildt og få rejst sig ved nye spændende ting. Sin mor mere og mere.

Hader: Heldigvis ikke særlig meget. Men der er tydeligvis efterhånden en vilje og beslutsomhed.

/Anne

 

7 måneder

6 måneder

5 måneder

4 måneder

3 måneder

2 måneder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til 8 måneder

 1. Signe/ Copenhagen Kiddo siger:

  Det lyder hårdt med de nætter. Der er ikke nogen som afbrudt nattesøvn, der kan fratage en alt overskud. Jeg håber det snart vender igen. Måske det er alle de nye ting der sker nu, hvor I er tilbage i DK?

 2. taburetten siger:

  Det var præcis det samme her, da skinken var omkring de 8 mdr. Det går heldigvis over, men øv hvor var jeg træt og udkørt. For ja, om dagen er man endnu mere på når de nu kan både rejse sig op og tumle rundt over alt. 🙂
  Synes da han ellers er ret god til at ligge stille, jeg har ikke fået taget ret gode 9+10 mdr. billeder da han bare slet ikke vil ligge stille 😀
  /Ida

 3. Pingback:9 måneder Krittewitt

 4. Pingback:{8 måneder} - Krittewitt

Skriv et svar