Bryllup: Korte brudekjoler

korte brudekjoler 2

Justin Alexander // Aire

korte brudekjoler 1

Lanvin // Roland Mouret

 

Sidst handlede det om lange brudekjoler, og hvordan jeg kæmper lidt med at finde noget langt, men enkelt i Anne-stil, der egner sig til vores bryllup.

Men jeg kunne jo også vælge en kort sag til det dersens bryllup. Ofte synes jeg, at det er lidt nemmere at give den gas med tyl eller blonder, ja eller begge dele, når kjolen er kort. Der kan skrues op for detaljerne uden det virker for tungt og overdådigt. Noget min indre prinsesse godt kan lide. Samtidig giver de et helt nyt udsyn til skoene, så man kan også vælge noget mere ekstravagant her. Prøv fx at se sandalerne der er sat til Lanvin-kjolen ovenfor. Jamen altså.

Og der findes virkelig mange fantastisk smukke korte kjoler derude. De har bare noget helt legende og eventyrligt over sig, og egner sig fantastisk til det mindre formelle bryllup som er det, vi går efter. Den sødeste Vibeke var også fortryllende smuk i sin (korte) brudekjole, da hun blev gift sidste år. Og se lige hendes smukke datter, det er næsten helt synd, jeg ikke kan proppe lille A i noget lignende.

Ja, skulle vi giftes om sommeren var der ikke megen tvivl, så var kjolen nok blevet kort, men når det nu er oktober, så ved jeg ikke om jeg ikke ville føle mig bedre tilpas i en lang kjole.

/Anne

 

lille trekant mint 290 px bloglovin

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til Bryllup: Korte brudekjoler

 1. Frøken Tina siger:

  I oktober kan vejret jo være hvad som helst. Kunne da godt forestille mig en kortere kjole og så en lækker bolero – prøv at søge på etsy – der er nogle FEDE nogle.

  Lidt sjovt du har valgt kjolen øverst til venstre – den har jeg en bekendt, der blev gift i 1. juni og jeg lavede kage, der matchede!

 2. Line siger:

  Er vild med den fra Roland Mouret, den er så dejlig enkel og smuk 🙂

 3. Anita siger:

  ihhh bare det var mig…ville vælge den øverst til venstre.

  Jeg har en veninde der blev gift en en kort Jesper Høvring kjole i 50’er style med en bolero – det var super flot/elegant 🙂

 4. Ketty Petersen siger:

  Nej lille A vil nok ikke være tilfreds med at der dukker billeder op af ham i kjole til hans konfirmation- men lille mand finder nok noget. Værre med mor. Men både dem du bringer denne gang og sidste gang er smukke – måske man bare skal prøve en masse og pludselig så er “kjolen” der bare – den man føler sig næsten født i.

 5. FruForstad siger:

  Men altså, du skal vel ikke stå udenfor på din bryllupsdag. Mon ikke du må være med indenfor. Der må du jo bestemme, hvor varmt der skal være, for du er bruden.

  Jeg blev i øvrigt gift i kort i oktober. Fyldt med tyl og palietter.

 6. Tak for din søde besked, Anne – og du kan roligt glæde dig 🙂 Det er verdens fedeste ting at blive gift. Jeg er ikke i tvivl om, at I får det smukkeste oktober-bryllup!

  Ps. Jeg bookede stylist og makeupartist Christina Wedel, som hjalp mig med at finde kjolen og gav mig den fedeste “DIY-makup”. Dvs. vi smuttede i Sephora sammen, hvor vi fandt den makeup, som jeg skulle bruge eller manglede, hvorefter hun lagde den smukkeste makeup på mig, mens hun tog billeder af det trin-for-trin på min iPhone, så jeg selv kunne gøre det hele i Las Vegas. Ret smart 😉

  Se evt. hendes hjemmeside – jeg kan på det varmeste anbefale hende til alle kommende brude.

  http://www.christinawedel.dk/blog/2013/05/bryllup/

  Kh, M

 7. shakemyleg siger:

  Den allerførste øverst til venstre er FANTASTISK! Koster den ikke en krig? Den ser i hvert fald sådan ud.

 8. Anne siger:

  Hej Anne,
  Du skal tjekke sajawedding.com ud, de er helt fantastiske og synes priserne er nogenlunde. MIn kjole var der fra, og den var bare helt perfekt i min optik. Skriv endelig hvis du vil høre mere.

 9. Frk. Sommer siger:

  Tillykke med det forestående bryllup. Der er intet så skønt som ventetiden, komplet med kriller i maven og store drømme om kjole, kager og kuvertbrød!

  Efter at have set dine egne fund herover (de er alle skønne!) vil jeg tippe dig om Emporio Rix i Sværtegade 9 i indre Købehavn. En skøn lille butik, hvor indehaversken tydeligvis er inspireret af 50’ernes Paris, når hun designer og syr sine vidunderlige små kjolemesterværker.

  Jeg blev selv gift i en af hendes kreationer. Typisk 50’er-snit med trekvartlangt skørt med masser af tyl syet ind i det champagnefarvede silkeskørt. Sort bælte i taljen med sløjfe på ryggen. Ren Chanel.

  Tag forbi hendes butik og se nærmere på godterne. Jeg sælger i øvrigt min brudekjole, så jeg vil tillade mig at sende dig lige en mail med et par billeder – om ikke andet som inspiration i din videre søgning efter drømmekjolen.

  Rigtig god vind med kjolejagten og – nå ja – den stoooore dag til oktober!

  P.S. Nyder at følge din blog og søde lille A’s udvikling. Min egen søn, lille J (som jeg faktisk har kaldt ham endnu før jeg kendte din blog) er født blot et par uger forskudt af lille A, hvilket jo kun gør det sjovere.

Skriv et svar