Tilbage på pinden

iPhone12

Lige om lidt, ja faktisk om lige godt 3 uger er min barsel slut. Slut prut finale altså. Sådan for alvor. Så tager farmand over og skal hygge et par måneder inden lillemanden begynder i vuggestue (ja, hvis vi får en plads til den tid altså).

Det er med lidt blandede følelser, at jeg skal tilbage. For min barsel har ikke været helt som jeg forventede, og de 3 måneder som blev tilbragt i Palermo var en pæn slat af barslen. Så tiden siden vi kom hjem har været intens, og der har været et tætpakket program med masser af veninder, familie samt nye bekendtskaber. Der var et socialt underskud, der lige skulle dækkes, og den sidste tid bliver nok ikke anderledes. Men der skal også være tid til at kysse en masse på lille A og nyde alle de mange smil og grin, jeg får i løbet af dagen. Den lille filur som tydeligvis er ved at udvikle en masse humor og efterhånden har noget af et glimt i øjnene.

Men for pokker hvor bliver det også rart at få lidt andet indhold i dagene. At alt ikke går op i at lave varieret mad, sikre sig han får mælk nok, rydde op, stresse over at huske alt når man skal ud af døren, vaske op (igen og igen), skifte ble og tørre gylp op. Og så glæder jeg mig til, at der bliver forskel på hverdagene og weekenderne. Lige nu er det lidt en stor køre, så ihh hvor det bliver dejligt at glæde sig til weekenden og masser af familietid.

I går var jeg sammen med min læsemakker fra studiet og det gav mig godt nok også lidt blod på tanden i forhold til at komme i gang igen. Føle at jeg bliver lidt klogere igen og fordybe mig i noget jeg elsker og interesserer mig for. Og engang blive den bedst mulige læge jeg kan.

/Anne

 

lille trekant mint 290 px bloglovin

 

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

12 Kommentarer til Tilbage på pinden

 1. Signe/ Copenhagen Kiddo siger:

  Vildt ja, så er en æra forbi og et helt nyt kapitel starter. Det må være rart, at farmand har barsel, så det bliver en lidt blid overgang 🙂 Hvilket semester skal du i gang med?

 2. Det er skræmmende, nervepirrende og helt vildt rart at komme i gang med at tænke “voksne” tanker igen! Mens man ved, at arvingen hygger hjemme med faren 🙂

 3. Katrine siger:

  Studelivet er også noget jeg tænker tilbage på med glæde. Den gejst og det videnbegær det vækker i en, det er livsbekræftende. Jeg er sikker på at du bliver den bedste af slagsen når studielivet er ovre.

  Kh.

 4. Ida siger:

  Åh jeg har det på præcis samme måde, savner alt det liv der er på studiet og ser frem til at vende tilbage. OG. .. ikke kun at skulle bekymre mig om Skinken nu sover 45 min eller 3 timer 🙂 Men jeg kommer også til at savne ham, så det er dejligt der er lidt mere frihed som studerende, så der bliver helt sikkert nogle hjemme-hygge-dage.

  • Anne siger:

   Ja, hvorfor kan de ikke sove mere fast??
   Og ja, det er jo til gengæld den luksus vi har som studerende. Det skal altså nydes!!!

 5. Gitte siger:

  Kære Anne
  Jeg er lige startet på job efter barsel… Det er ikke så slemt, faktisk er det lidt dejligt med en hverdag der er lagt lidt i faste rammer 🙂

 6. Line siger:

  Åh ja husker det tydeligt, det er lidt mærkeligt at man lige pludselig ikke skal være afkommets primær person! Nøj hvor havde jeg svært ved at give slip. Men langsomt fik jeg øjnene op for den fornyede frihed jeg fik;)
  Jeg bilder mig ind at det bliver lettere her anden gang, men det må tiden jo vise!

 7. Christina F siger:

  Jeg elskede at have mulighed for at læse og være mor samtidig, ok nu er teologi ikke det fag med flest timer på uni, men hold op hvor var det skønt at kunne fordybe sig i andet end at memorere endnu en børnesang.
  Det er en omvæltning at gå fra barselsboble til studie, men det kan helt sikkert også være godt.

Skriv et svar