Bryllup: Lange brudekjoler

Opdateret for nylig12Kaviar Gauche for Zalando // zara TRF

Desktop

Lanamili by Malene Birger // Dikala by Malene Birger

 

Nogle piger kan bruge år og dage på at drømme om KJOLEN, og ved altså i laaaang tid hvordan den skal se ud. Andre går måske lige ned i Magasin og finder en på stativet. Mig?

Jeg ligger nok et sted i mellem. Det er ikke sådan, at jeg længe har vidst, hvordan den skal se ud. Og fornuften prøver virkelig at sige: Det er en enkelt dag, det betyder altså ikke så forfærdelig meget og det er jo en borgerlig vielse, vi planlægger. Men min indre prinsesse råber ret højlydt og jeg kan vist ikke komme omkring, at det jo egentlig betyder rigtig meget for mig. Så mit lille hoved brydes for at finde en balance mellem det enkle og tylhelvedet!

Ovenstående kjoler har alle detaljer som jeg synes er rigtig, rigtig fine. Den første er en egentlig brudekjole, som jeg dog ikke kan finde på webshoppen længere. Den helt enkle kjole fra zara har de fineste lette lag. Begge Malene Birger kjolerne har lækre detaljer, men om de lige går som min brudekjole? Til gengæld ville de være enormt flotte kom man som gæst til et bryllup!

Men hvor går man lige hen og finder forholdsvis enkle brudekjoler?

/Anne

 

lille trekant mint 290 px bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

20 Kommentarer til Bryllup: Lange brudekjoler

 1. FruThornholm siger:

  Synes altså sagtens de kjoler du viser her kan bruges som brudekjole. Sådan en Malene Birger kjole er da virkelig lækker – og så kan man jo faktisk også bruge den bagefter – modsat de ‘rigtige’ brudekjoler. Vi holdt bryllup for 8 år siden, og jeg havde en rigtig smuk brudekjole på, som indfriede alle mine drømme.. Men efterfølgende har den jo bare hængt på bøjlen.. Hvis jeg skulle gøre noget om, ville jeg have brugt færre penge på kjolen og flere penge på ringen – ringen kigger jeg trods alt på hver eneste dag 🙂
  Man kan få så mange skønne kjoler – er vild med Dikala kjolen fra MB!

  • Anne siger:

   Du har helt ret med holdbarheden. Vi er slet ikke gået igang med ringe endnu haha. Der er lang vej endnu.
   Mit problem kan godt være hvordan kjoler med taljer sidder på min lang overkrop desværre. Nu må vi se. Må vist godt være lidt hemmelighedsfuld med det 😉

 2. Hmmm du er helt samme sted som mig – fornuft og følelse går ikke altid hånd i hånd 🙂 Fine kjoler, du har fundet især den øverste til venstre synes jeg er fin, men også Birger nederst til højre 🙂 Er selv i vanvittig vildrede disse dage og skal tage beslutning i weekenden!! Ingen pres 🙂

 3. Cecilie - Makwerk siger:

  Åh hvor er de fine allesammen! De to fra Malene Birger er da fantastiske, og meget bryllupsagtige, hvis man spørger mig;-) Jeg kunne i hvert fald godt finde på at vælge noget lignende, var det mig der skulle giftes!

  • Anne siger:

   Ja. Hun har også tidligere lavet fantastiske kjoler. Det er bare lidt hvordan de lige sidder desværre….

 4. Dorte siger:

  Fine kjoler! Du skriver, at du ikke ved, om Malene Birger kjolerne er “brudeagtige” nok. Men der tror jeg ikke, at du skal underkende værdien af den helt særlige glød, der over en på ens bryllupsdag! Kombinationen af hår, makeup og vild lykke giver altså lige det ekstra pift til enhver kjole 😉
  Jeg blev gift sidste år i meget enkel kjole, men med slæb. Det var den detalje, som min indre prinsesse ønskede sig højest – og det fik hun. Elsker at se den hænge på bøjlen i vores lille lejlighed, og den har stadig en meget stor værdi for mig (og såmænd også lidt for min mand). Har altid syntes, at “den rigtige”-snak om kjoler er dybt overdrevet – jeg blev aldrig fuldstændig overbevist om, hvad der var KJOLEN. Mindre kan nu også gøre det…. 😉

 5. Katrine siger:

  Jeg har købt min hos fn92.dk – en vintagebutik i københavn som har rigtig mange i deres udvalg, inddelt i tidsperioder fra 1910-1980. Og så er de faktisk slet ikke så dyre. Alt fra 1500-4000 kr. vil jeg tro. Og de kan jo snildt sys lidt ind eller om

 6. Tine siger:

  Malene Birger kjolen nederst til højre er fantastisk!

  Du må hjertens gerne låne min, hvis du kan bruge den… Men altså den er jo både grøn og kort. 😉

  • Anne siger:

   Hvor er du sød Tine. Din kjole var altså fantastisk smuk!! Og du strålede simpelthen sådan i den!!

 7. Signe/ Copenhagen Kiddo siger:

  Nr 3 er godt nok smuk, og jeg vil sagtens mene den kunne gå som brudekjole.

 8. theresa siger:

  Jeg havde en kjole fra Malene Birger, den var sart/støvet grøn og jeg synes stadig det var den helt perfekte kjole:)

 9. Jeg synes det var meget svært at finde én der var enkel! Men det lykkedes… Og den er til salg ;o) Jeg har lige lukket min annonce på trendsales, så kan desværre ikke henvise til den, men hvis du er interesseret, kan jeg sende nogle billeder til din mail? Det er forresten str. 34. Jeg fandt den i en butik i Tåstrup.

  • Anne siger:

   Det var sødt af dig 🙂 OG er da ærlig talt lidt nysgerrig for hvordan den ser ud. Desværre bliver en str 34 aaaaalt for lille til mig. Håber da du får den solgt!

 10. Pingback:Bryllup: Korte brudekjoler Krittewitt

 11. Mette siger:

  Hej Anne

  Jeg er egentlig ikke den store bloglæser og faldt over din blog da jeg søgte på “lange brudekjoler” 😉
  Men, jeg ved ikke hvad du er til, og om Vintage overhovedet er dig, eller om du måske allerede kender det, men hvis du vil have en unik brudekjole kan du overveje at kigge her:
  http://www.fn92shop.com/system/applications/advanced_search_result.php?keywords=wedding+dress&x=-598&y=-701

  mvh

  Mette

 12. Pingback:Bryllup: Kjoler med detaljer Krittewitt

Skriv et svar