lækkert forårs- og sommertøj fra en fant

Enfant 011_preview
Enfant 012_preview

Vi befinder os muligvis under nulpunktet endnu sådan vejrmæssigt. Det er koldt! Men jeg satser stærkt på at det snart ændres og vi kan pakke flyverdragterne væk. Og ærlig talt så har vi også fortjent en ordentlig sommer i år. Min første korte sommer suk. En klar ulempe ved ikke at have næsten 2 måneders sommerferie som studerende.

 

Nå, men jeg har kigget lidt rundt på forårstøj til ungerne, og skelet til en af mine favoritter, nemlig en fant. Jeg har mødt designeren bag mærket ved efterhånden adskillige modemesser, og det er så fint at høre hendes tanker bag kollektionerne og det univers hun efterhånden har bygget op med en fant. Stilen er klassisk, der er chinos til drengene og blomsterprint til pigerne. Men det er samtidig enormt velsiddende (de chinos er perfekte til vores smalle dreng), og jersey styles holder simpelthen så fint i brug. Selv vores lillesøster med tykke lår (og lægge) kan fint have de smalle leggings på og de er så rare for hende. Så en varm anbefaling til kvaliteten herfra også.

 

Nedenfor nogle personlige favoritter, som godt måtte hænge på ungerne henover de kommende sæsoner. Der er heldigvis masser af muligheder for at kombinere de forskellige styles på kryds og tværs.

 

Og lige en forhandlerliste også. De har desværre ikke egen webshop, men forhandles masser af steder rundt omkring i landet og på nettet.

 

/Anne

 

en fant ss18 b804c77abdad95dc56e932ff4ff75675

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar