#egostrik

bølgegenser

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg fik jeg pludselig vind i sejlene på mit egostrik projekt. Altså strik til moi, og for en gangs skyld ikke børnene.

 

Indtil videre har jeg fået færdiggjort to ting. Og har to mere på pindene faktisk. Den ene jeg har færdiggjort er en Kristianes Bølgegenser. Og jeg kan godt se nu, at jeg vist bliver nødt til at få taget et bedre billede I kan se. Men evt tjek instagram på #kristianesbølgegenser og #bølgegenser. Den er voldsomt populær for tiden. Så populær at jeg næsten overvejede om jeg også ville strikke den. Men det gjorde jeg og hurra for det. For jeg er altså super, super glad for den.

 

Jeg har strikket den i det anbefalede garn, som er Drops Air (reklamelink). To tråde, og i str L på en pind 10. Se det går sgu hurtigt. Man skal lige vænne sig til de store pinde, men så kører det også bare. I virkeligheden tog den mig et par uger at strikke, så kom jeg så faktisk til at lave ærmerne for lange, og det tog et par uger mere at tage mig sammen til at rette det. Men nu er den heeeelt færdig og jeg knuselsker den. Drops Air er et alpaka garn blæst ind i en netcylinder. Det er sindssygt blødt. Også varmt, men trøjen er ikke så kompakt, så synes det går. Til vinter bliver den i hvert fald et hit.

 

Har I også egostrik på pindende, og i så fald hvad?

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til #egostrik

 1. Pia Andersen siger:

  Hej
  Jeg er helt vild med det rosa baby tæppe 😘 Kunne jeg overføre penge til dig for opskriften og du så sendte mig den på mail 😉
  På forhånd tak
  Mange hilsner
  Pia

 2. Karin siger:

  Hvor kan jeg finde og se dine opskrifter. Der er især nogle trøjer me dknap jeg gerne vil købe ripskrifter på

Skriv et svar