på det seneste 

   
    
 
Jeg synes at tiden iler afsted for tiden. Alt for hurtigt og imorgen er lillesøster allerede 6 mdr. Så idag for 6 måneder siden vidste jeg at imorgen ville blive dagen, da vi der havde planlagt en igangsættelse. Har vist aldrig helt delt den historie egentlig. 

Nå men dagene for tiden går med tidlig afhentning af den store, leg, svømning og rytmik med den lille. Og så har jeg været en del alene med dem på grund af mandens arbejde og noget polterabend. Og i søndags var der loppemarked, hvor vi bor, så det benyttede vi til at komme af med lidt forskelligt. Til gengæld mangler jeg altså ærlig talt Anne-tid. Jeg har nogle hængepartier med min forskning og strikkeopskrifter, og kan mærke det stresser mig lidt. Og jeg savner virkelig meget at sætte mig ned og fordybe mig i og koncentrere mig om noget. Barselens forbandelse??? I næste uge skal vi på ferie med svigerforældrene. Så måsje jeg kunne tiltuske mig lidt alene tid der? Selvom jeg godt nok ikke orker at tage arbejde med derned. 

Oj, en lille omgang ingenting. Imponeret hvis du er nået herned i teksten og tak fordi du følger med herinde 🙂

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til på det seneste 

  1. Dejlig omgang ingenting og skønne billeder 🙂

  2. Vibeke siger:

    Du kan tro jeg nåede til enden af indlægget, og hvor kan jeg kun nikke genkendende til det du skriver…Jeg har godt nok ikke barsel, men den ene dag tager den anden med raketfart herhjemme, og jeg har så mange hængepartier, som i den grad stresser mig…Jeg satser på mere tid og overskud i efteråret – eller noget,-)

  3. Laura Linder siger:

    Skønt med ingenting 🙂 Håbr du finder roen og fordybelsen

Skriv et svar