{6 måneder}

IMG_3368-0

Det er altså lidt af en milepæl, det der med at ens lille baby er blevet 6 måneder. Pludselig kan man tælle alderen i år frem for uger og måneder.

I den sidste måned har hun virkelig fundet sin krop. Hun har i højere grad vendt flyvemaskinen ryggen og armene er nu kommet ordentligt frem for at lege med ting og gribe efter dem. Når hun får fat i noget kører hun rundt med håndleddet så tingene flyver rundt. Hun ruller helt sikker og kontrolleret fra ryg til mave og er også begyndt at have bedre styr på det fra mave til ryg. Samtidig er hun lige begyndt at krybe. I bedste kommando stil kommer hun nu fremad. Den første dag nogle enkelte tag, til nu at være mere bevidst og sikkert efter ting. Om nogle dage har vi hende sikkert i hele lejligheden. Åh ja, freden er ovre.

Lydene har også udviklet sig, og hun har nu en helt standard “kurren” når hun ligger på tæppet og studerer noget eller bare ligger og leger med noget legetøj. Når hun er træt og skal sove er det en “gøj, gøj, gøj”-lyd der gentages. Og til os kan hun have lange samtaler på “da-da-da”. Gerne med et lettere firkantet udtryk i hovedet samtidig.

Den sidste uges tid har vi været begyndt på lidt mad. Indtil videre har hun taget godt imod forskellige grøde og mose, åbner villigt munden for skeen og ser tilfreds og taknemmeligt på en mellem bidderne. Snart skal der også lidt kød og noget mere fast hun selv kan sidde med.

Hun er ret tryg ved fremmede endnu. Der er ikke den store generthed selvom hun kommer over i armene på dem. Først når hun bliver sulten begynder hun at brokke sig. Generelt er hun stadig bare den mest smilende baby jeg kan forestille mig. Hold nu op. Man skal bare trække en anelse i smilebåndet og så får man et kæmpe smil retur. Men generelt har hun bare altid en fest. Vi har været til rytmik et par gange nu, og jeg forestiller mig altså at hun har ondt i kinderne efter det af at smile så meget.

Shit du er skøn lille Frøken.

/Mor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til {6 måneder}

  1. Vibeke siger:

    Hold nu op, er hun allerede et halvt år?? Det er jo vildt, så stærkt det går…men hold nu op hvor er hun lækker.

Skriv et svar