overvejelser om juniorseng

juniorsenge

Jaja, stor dreng er måske overdrevet, men vi er altså ved at være der hvor lille A skal til at have en større seng. Og ja, jeg siger med det samme juniorseng, for børnene skal dele værelse og det er ikke vildt stort. Så en helt lang voksenseng kommer altså simpelthen til at fylde for meget. Når det så er sagt, så kunne det da være smart med en model som kunne trækkes ud til en lang senere? Samtidig bliver der altså nødt til at være muligheden for at kunne sætte en sengehest på lidt endnu. Han er allerede en gang faldet ud af senge (med sengehest for faktisk) så den vil jeg helst ikke undvære. Samtidig kan jeg godt lide muligheden for at kunne lave senge høj senere. Så pladsen under den også kan udnyttes. Eller evt at lave den til køjeseng engang? Og plads til opbevaring under den med pæne kasser kunne måske også være en god ide?

Jeg har fundet et par bud, som du kan se på collagen. Her er møbler fra ikea, oliver furniture og et hjem. Lidt i forskellige prisklasser. Men jeg tager meget gerne imod nogle tips eller gode ideer. Eller hvis du lige skulle ligge inde med en cool retro juniorseng til salg 😉

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til overvejelser om juniorseng

  1. thea Vaskavulla siger:

    nu ved jeg ikke hvor lang din dreng er, men mine unger på 5 og knap 3 sover stadig i deres tremmesenge som vi så har bygget til en køjeseng:) De har et meget lille værelse, men på den måde kan de begge være der og uden at vi fik en kæmpe seng der fyldte det halve af værelset:) ellers er køjesenge nemlig tit megastore- man kan jo altid bruge nederste køje som sofa/hule indtil lillesøster rykker ind:)

  2. Ruth siger:

    Jeg vil gerne anbefale at du se lidt på hoppekids senge. De kan dog ikke gøres længere senere, men de kan komme i højde og vi har to haævhøje senge herhjemme på 160 på samme værelse. Og det virker rigtig godt. Og hulerne under elsker ungerne.

Skriv et svar