opskrifter laves

IMG_1339.JPG IMG_1136.JPG IMG_1089.JPGDet er ikke den vilde strikkeinspiration der kan findes herinde for tiden. Og det er jeg altså lidt ærgerlig over. For i virkeligheden fylder strik det meste af min “fritid” og de meste af lillesøsters lure bruges med strik i tankerne. Men det med at lave opskrifterne er ret tidskrævende og jeg er desværre ikke så effektiv inden for det endnu. Der skal jo laves strikkeprøver, beregnes størrelser, skrives ned osv. Og bliver jo også jævnligt afbrudt (fair nok, baby). Derudover er jeg en perfektionist i forhold til sådan noget som opsætning, fotos osv og det er hende jeg får hjælp af også. Vil gerne levere et lækkert produkt, som jeg håber, at jer der har købt opskrifterne kan se. Og når der er flere travle kalendere der skal koordineres tager det tid. Sådan er det bare.

Men der er et par opskrifter mere på vej. En lille bluse og en cardigan. Begge i uld/bomuldsgarn der er perfekt til kølige sommeraftener men også godt til efteråret. Håber I har lidt tålmodighed 🙂

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar