erantisvest som strikket trøje

IMG_1739.JPG IMG_1745.JPG IMG_1743.JPG

Dygtige, dygtige Mille har lavet en version af erantisvesten, som jeg elsker. Nemlig som en lille trøje med lange ærmer. Noget jeg har tænkt på at gøre mange, mange gange men simpelthen ikke er nået til pga. tidsmangel. Så er det jo dejligt at andre kan gøre det. Og den er nøjagtig lige så fin som jeg forestillede mig det. Jeg tror faktisk at jeg bliver nødt til at få strikket en til lillesøster også.

Mille har strikket trøjen i Drops Cotton Merino. Det passer med strikkefastheden i opskriften og er altså et meget blødt og lækkert garn. Ikke så fast i det, men intet krads overhovedet og perfekt til årstiden. Butikken jeg har linket til har det endda ret billigt. Det er nemt at lave vesten om til en trøje. Undlad at strikke ribben over ærmegabene, tag et par gange mere ud end opskriften anbefaler og strik ærmer på ærmemaskerne. Så har du en lille trøje. Hvis du begiver dig ud i projektet og er i tvivl om noget er du meget velkommen til at skrive en mail og spørge.

Det næste jeg mangler er se er så bare drengeversionen. Drenge kan da sagtens have snoninger ik? Evt ville jeg lave udtagningerne uden huller. Det kunne være sjovt at se.

/Anne

Indeholder affiliate link

Drops Cotton Merino

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til erantisvest som strikket trøje

  1. Sofie siger:

    Hej. Den linker vist ikke helt rigtigt, jeg kommer kun til partner-ads side. Den er megafin, trøjen! Jeg glæder mig til at komme i gang med vesten, har netop købt opskrift.

    • Anne siger:

      Hej Sofie, tak for at gøre mig opmærksom på det!!! Og super irriterende dog. Håber jeg kan finde fejlen. Og dejligt du kan lide modellen håber du bliver glad for at strikke den! 🙂

Skriv et svar