doven søndag med lidt pladder

IMG_1887.JPG IMG_1840.JPG

Lillesøster og jeg er alene hjemme idag. For mens drengene er i Jylland til Oldefars fødselsdag, var pigerne her igår til polterabend for en dejlig veninde. Og indrømmet så var det faktisk ret mærkelig at være “helt alene” i aftes og her til morgen. Må indrømme at den 2-årige er lidt mere rigtigt selskab end den 4 måneder gamle baby.

Så nu sidder jeg og overvejer hvad dagen skal gå jeg. Jeg er træt som ind i *******, men det der med en lur er en lidt utopisk, da babyen insisterer på at sove ret uroligt i sine lure for tiden. Efter en lille times tid bliver hun altså svær at fastholde i søvnen. Noget, der ellers tit er gået ganske hæderligt de sidste par måneder. Vi har endda lånt en lidt større slyngevugge af nogle venner, for vores egen var hun simpelthen ved at vokse ud af. Så krydser fingre for at lidt mere plads og en mere horisontal stilling hvor sutten ikke falder så let ud af munden kan hjælpe. Så det var den lur der, som ligesom ikke rigtig kan blive til noget.

Så kunne jeg jo gå en tur. Hun plejer jo at sove godt under ture (hurra), men vejret er stadig ikke så lokkende og så er mine ben altså pænt smadrede efter de mange km vi har gået de sidste par uger (i måske for dårlige sko??). Og jeg er simpelthen så dårlig til at gå uden formål. Giv mig en destination og jeg kan gå mange kilometer, men sådan formålsløs vandring. I think not. Ha, måske skulle jeg finde mig et sted hvor der er god kage og gå derhen??

Og ja, sådan store, vigtige sager kan der foregå oveni hovedet på en, som sover lidt for lidt og vist efterhånden nærmer sig et desperat behov for søvn.

Sov I godt? 😉

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar