utålmodig?

20150224-084214.jpg 20150224-084107.jpg 20150224-084018.jpg

Åbenbart er jeg ikke verdens bedste til det der med at ligge henslængt på sofaen og vente på baby. Så den første uge af barslen blev brugt sammen med min mor på en masse praktiske ting. Rengøring af lejligheden, maling og samling af skab til børneværelse, syning af sager til vuggen og nå ja, også en smule hygge 😉

Efter en heldigvis ret afslappende weekend er det nu tilbage til “hverdagen” med jordemoderbesøg, terminsdato og en masse strik. Samtidig med barslen og et hyggeligt eftermiddagsvisit af en sød veninde er jeg nemlig blevet ramt af en smule inspiration, så selvom jeg efterhånden er rimelig spændt på at møde den lille sag, der møffer rundt inde i maven, så er strikketid altså ikke at kimse ad lige nu.

Hvad har du fået barslen inden babys ankomst til at gå med?

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til utålmodig?

 1. stine siger:

  Hvor er det fine baby sengetøj fra?

 2. Jonna siger:

  Ååååh den sødeste ventetid:-) Jeg nød det virkelig. Gik fra 8 uger før termin og gik 12 dage over tid. Det var fantastisk;-)
  Jeg syede, hæklede, hyggede, svømmende, tog på Baresso, venindetid, mig-tid, slappede af. Vidunderligt. Glæder mig til at måtte opleve det igen.
  Kh Jonna

 3. FruForstad siger:

  Åh hvor jeg godt gad det der barsel. Jeg har på fornemmelse, at din tøs snart kigger ud med alt det redebyggeri, du har haft gang.

 4. Ihh, det er sååå spændende! Glæææder mig til hun kommer. <3

Skriv et svar