weekend i det jyske

20141102-191520.jpg

Jo, altså stilheden herinde har altså haft sin årsag. Lillemanden og jeg tog nemlig en tur til mormor og morfar fra torsdag til fredag. Og på sådan en alenetur med efterhånden lidt tyk mave, meget stor madpakke og en lidt stor dreng, så skal der prioriteres hvor meget der pakkes. Og en computer er der bare ikke plads til. Og det er bare stadig rarest at blogge fra computer.

Men til gengæld har vi nydt så meget andet. Nemlig hinanden og ikke mindst den resterende familie. Min mor havde arrangeret at min bedstemor kom op, så der var været dobbelt op på lykke i dagstimerne med både mormor og olde, og lille A har altså klaret det ret sejt synes jeg. Han har håndteret begge damer vildt flot og jeg smelter lidt ekstra hver gang jeg ser ham charme sig ind (totalt bevidst) med et sødt hej og store kram til dem alle sammen. Og morfar er åbenbart vildt god til at lave grimasser man kan efterligne, ligesom moster som sædvanlig bare er den bedste at lege med.

Så jeg tror heller ikke, at han har været helt utilfreds med weekenden. Morgendagen bliver straks lidt mere spændende med så meget mindre opmærksomhed pludselig. Aftenen herhjemme bare ham og mig har dog været ret rolig, og han har vist nydt sit eget selskab med at flytte lidt rundt på tørrestativet og tegne regn. Nu er han puttet og mor her har fundet strikketøjet frem, for jeg arbejder på en lille hue opskrift i det blødeste alpaka. Ikke helt dårligt, vel?

Håber I også har haft nogle fantastiske weekender.

/Anne

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til weekend i det jyske

  1. Hej Anne. Jeg håber, I er kommet godt tilbage til Sjælland. Det var virkelig hyggeligt at møde dig og få en god snak til bloggereventet i går – det er altid rart at få en person sat på navnet 🙂 Jeg håber, du bliver rigtig glad for tøjet fra 3Pommes.

    Mange hilsner Maj (MiniChic)

  2. Anne siger:

    Hej Maj,
    Mange tak i lige måde. Det er altid spændende at blive introduceret for noget nyt og t-shirten virker SÅ lækker! 🙂

  3. Pingback:gravid tilbøjeligheder - Krittewitt

Skriv et svar