gravid tilbøjeligheder

20141104-080404.jpg

20141104-080707.jpg 20141104-075910.jpgJeg har vist faktisk sagt det tidligere og jeg gentager det gerne. Der har altså ikke været hverken de slemme cravings eller hormonella-udbrud. Sådan helt slemt i hvert fald.

Men ligesom sidste gang faktisk har jeg altså været ramt af en rimelig god trang til hvide kulhydrater. Jep, så sundt kan det være. Pommes frites har altså været på top listen (og modståen mangen en gang), og især også risengrød har været prioriteret højt. I weekenden var jeg så heldig at lave en om gang ris a la mande hjemme, og det kan også godt være at det lige skal laves en gang eller to inden jul. Lillemanden måtte vi putte inden det kom på bordet, men tror også at han kunne være fan.

Og ja, så har det altså været lidt svært at holde mig heeeelt fra det med at købe af det mindste tøj i de mere “pigede” farver. Marmar lagersalg er en farlig, farlig ting! Men er stadig lidt bange for at gå alt for meget tøs-amok. Selvom en sød pige jeg kender var så rar at scanne mig en gang ekstra. Hvor heldig er man lige!? Og hun mente også stadig at det var en lillesøster som gemte sig derinde.

Hvad havde I af (lidt sære) tilbøjeligheder?? Det kunne da være lidt sjovt at høre!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til gravid tilbøjeligheder

 1. FruThornholm siger:

  Åh er altså lidt misundelig over at de fede lagersalg altid er i København.. Gad godt det der MarMar lagersalg! Nå.. Cravings? Ikke rigtig nogen faktisk.. Andet end meget mad, og helst non-stop 🙂 Tog så også 25 kg på første gang og 23 kg anden gang, men hvem tæller?? 😉

 2. Therese siger:

  Dejligt med en ekstra scanning 🙂

  Jeg havde en periode hvor jeg elskede ting der knaste. Morgenmadsprodukter, knækkebrød, kiks og den slags. Nå ja, og Guldkorn. Tror jeg har købt Guldkorn to gange i mit liv, og det har været under begge mine graviditeter 😉

  Nu hvor jeg ammer, er det faktisk blevet værre med cravings. Fx. ris-a-la-mande, har jeg meget lyst til.

 3. Ida siger:

  Pommes•Frites•Sauce fra McD namnamnam 😉 kunne spise det rent dog røg der ofte lidt pommes med i købet og måske en burger.

 4. Åh jeg var bare så sulten efter hvidt brød under første graviditet. Denne gang er det også hvidt brød, men nok allermest chocolade med daim… Uhm. Det må være fordi det er en pige :0)

 5. Bland-selv-slik! Den eneste kvalme, jeg havde under min graviditet, var selvforskyldt 🙂

Skriv et svar