september udfordring blandt venner

20140901-140848.jpg

Kalenderen siger nu september, det føles efterhånden noget friskere i luften udenfor, og det føles da godt nok som om de første efterårsstorme har raseret.

Det føles derfor lidt som om det er på tide med noget nyt, og en af de dejligste blog-piger og jeg har derfor besluttet os for at give hinanden en lille udfordring. I september måned har vi sat en række emner om, som vi så hver især fortolker og laver et blogindlæg omkring. Jeg tror og håber at det bliver sjovt, og kommer til at bidrage med lidt nyt her på bloggen, Så håber at I vil tage godt imod det.

I er meget velkomne til også at joine os, sig endelig til hvis du også har lyst til at hoppe på.

1 Madopskrift
2 Diy
3 Indretning
4 Oplevelse med børn
5 Boganmeldelse
6 Børns hverdag
7 Museumsanmeldelse
8 Ønskeliste
9 Bloganbefaling
10 ?????

Det 10. emne er endnu ikke fastlagt, så her hører vi også gerne ideer fra jer. Så byd ind!!!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til september udfordring blandt venner

 1. Kristina siger:

  Sikke en hyggelig udfordring til hinanden… Måske kunne den sidste udfordring være, at finde på en årstidsaktivitet som netop er aktuel i september… ?
  Kh. Kristina

 2. Gitte siger:

  Det lyder sjovt! Jeg tror jeg vil prøve at være med 🙂

 3. Kunne godt se det sjove i at alle viste deres dummeste køb frem – den der ting man fortrød ret hurtigt men ikke kan smide væk

 4. Malene siger:

  Måske en city guide eller bare tips?

 5. Det vil jeg gerne være med til – jeg trænger virkelig til at blive sparket i gang igen. Skal man bare nå igennem emnerne i løbet af september?
  K.h.
  Christina

  • Anne siger:

   Ja præcis 🙂 egen fortolkning og eget program så at sige. Jeg kunne nok faktisk godt finde på at slå sammen hvis det nu lige passede, men ellers 10 enkeltindlæg 🙂

 6. Christina siger:

  Er det besluttet hvad nummer 10 indlæg skal være? Altså ikke at jeg er nået til det – faktisk er jeg slet ikke kommet i gang endnu;-)
  K.h.
  Christina

Skriv et svar