semesterstart

20140902-105539.jpg

Det er bestemt ikke fordi det med semesterstart er nyt for mig. Efter at have læst på uni i 10 (!!) år, så har jeg jo prøvet en semesterstart eller to. Men det har som regel været med et hold, jeg glædede mig til at se igen. Masser af forventninger om den kommende tid, hyggelige frokostpauser og stunder med læsemakkeren.

Nu er det bare lige ret anderledes. Efter at have været på barsel og forskningsår er jeg jo faktisk et par år bagud, så der er ikke så mange velkendte ansigter til forelæsningerne. Og så føles det totalt ude af min comfort zone. Så er det ikke bare tilbage til semesterstart, næh det er næsten tilbage til studiestart og det er altså pænt intimiderende og jeg føler mig simpelthen som en lille pige.

Hvordan får man lige bedst vendt det igen??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til semesterstart

  1. taburetten siger:

    Jeg gør mig lidt de samme tanker, skal starte igen til januar og der kommer ikke til at være ret mange kendte ansigter – desværre. Orker ikke helt at skulle starte helt forfra på den sociale front, men jeg kun skal undervises i et semester så det går nok. 😉 Håber jeg!

  2. Åbenhed og nysgerrighed må da være to egenskaber, der vil gøre det hele lidt nemmere. en jeg forstår godt, hvorfor du synes det kan være lidt svært og måske ikke helt som det “plejede” at være 🙂 // Kristina

Skriv et svar