DIY tryk på body’er

At vi ikke kender kønnet på bebsen har muligvis sine fordele rent økonomisk. Helt ærligt, så havde jeg nok shoppet mere babyudstyr og -tøj, hvis jeg havde kendt kønnet.

Til gengæld hænger alt det neutrale hvide mig snart langt ud af halsen, og da jeg stemmer for at rigtig mange farver er neutrale satte jeg mig for at gøre noget ved et par af de hvide body’er.

Med lidt tekstilfarve og et par hjemmelavede stempler trykte jeg gule cirkler og grønne trekanter på to body’er. Til de gule cirkler brugte jeg en overklippet øreprop (ikke brugt), mens jeg til trekanterne lavede mit eget stempel af en trekant fra en mosgummiplade sat på en hæklenål i bambus som jeg aldrig bruger. Når du bruger mosgummi er det en fordel at fordele malingen på stemplet med en pensel, så bliver det mere jævnt.

For et mere dækkende resultat så giv den to gange oveni hinanden. Strækstoffer bliver jo som navnet antyder strækket ved brug og så bliver farven mere lys.

IMG_1293

Vær opmærksom på at lægge noget papir eller andet mellem lagene du trykker på, da du ellers risikerer at farven trænger igennem. Body’er eller hvad du ellers trykker på skal være vasket (og tørret) i forvejen. Ellers gør du bare stempler, stof og farve klar, og så er det bare at give sig i kast med projektet og begynde fra en ende af. Husk også at fiksere farven ifølge vejledningen på pakken bagefter og for god ordens skyld så vask inden brug.

Personligt kan jeg godt lide, at pletterne ikke er helt perfekte, og jeg fortrækker også, at de ikke er snolige på linje, men man kan jo gøre lige hvad man vil.

Har et par idéer mere i hovedet, så må vi se hvornår der bliver tid til det.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

41 Kommentarer til DIY tryk på body’er

 1. Hvor smart! Vi vidste heller ikke Ayas køn, og du har helt ret- man sparer en del penge på babyudstyr- og tøj på den måde.

 2. Maja Nielsen siger:

  Fed idé, de er blevet rigtig fine 🙂

  • Anne siger:

   Tak skal du have. Der er også andre ting der lige skal afprøves. Egentlig meget skægt at kunne give dem sit eget udtryk, så skal man bare have styr på teknikkerne 🙂

 3. ea-o siger:

  De er blevet så fine. Og så meget sjovere end de hvide 🙂

 4. Mille siger:

  Så fine Anne – god ide! Så kan man nemt lave sit eget udtryk:)

 5. Kathrine siger:

  Synes de er blevet rigtig fine, og den prikkede er jo næsten en bjergtrøje;)

  Kh

 6. Sara Marie siger:

  Det er så smart!
  Har netop indkøbt tekstilfarve med cirka samme formål for øje… 😉

 7. Katrine siger:

  Hvor ser det godt ud. Du får det til at se så nemt ud 🙂

 8. ffluwer siger:

  Den prikkede er super sød. Lige efter min smag, men igen, hvem kan ikke lige prikker? 😉

 9. Trine Kok siger:

  awww, hvor er det en fed idé!!
  Krammer til dig og din fine mave, hvor er du smuk!

 10. Line siger:

  Ej, hvor er de blevet gode 🙂

 11. Camilla siger:

  De er fine!!
  Tænker at forskellen i strukturen på trekanterne nok kan have noget at gøre med at det er mosgummi du har brugt!
  Ørepropperne er jo forholdsvis bløde og luftige, så de kan suge lidt af farven op i skummet, og hvis jeg ikke husker fejl så har de nærmest sådan en coating udenpå, det gør vel at farven bliver inden for ” rammen”
  Måske man kan bruge de der makeup svampe ( kile formede) og klippe ud i den form man ønsker, de har vist nogenlunde samme konsistens som ørepropper.
  Bare en tanke!

  • Anne siger:

   Er også loren på det mosgummi. Det er ellers det de anbefaler dernede. Men det er da en super god ide med de der svampe der!! Det må lige afprøves når jeg skal lave nogle flere!!

 12. Fantastisk idé – det ser super lækkert ud. Det må jeg altså prøve engang :o)

 13. Tine siger:

  Hvor er de fine Anne! Elsker at du skriver, at øreproppen ikke er brugt, haha. 🙂

  Kram

 14. RUMLIGHED siger:

  De er da SÅ fine Anne!

 15. Mama Mollwitz siger:

  Skønne bodyer. Har heller ikke vidst kønnet nogle af gangene, synes det er så hyggeligt ikke at vide det. Og har på ingen måde følt mig begrænset ift. farver. Køns-neutralt behøver altså ikke kun at være hvid og brun.

 16. Kristina siger:

  Næææh hvor fine! Og tillykke med maven ;o)
  Du kan også bruge freezer paper til at trykke på tekstil. Hvis du ikke kender det, er det coated papir som man kan tegne på, skære mønstret ud, stryge på stoffet og duppe farve på! Easy peasy og et cool DIY projekt…
  (Jeg har lige fået min veninde til at tage noget freezer paper hjem til hendes butik så jeg kan lege lidt…he he…)

  • Anne siger:

   Tak skal du have 🙂
   Ja, freezepaper har jeg også overvejet. Ville bare lige prøve mig lidt frem med hvad jeg havde først inden jeg vover mig ud i de store investeringer. Til disse body’er hvor jeg har lavet et slags print på stoffet tror jeg at et stempel er det nemmeste, men fx til den med ballon kunne frysepapir have været en god løsning!! 🙂

 17. PUK siger:

  Anne – lidt om teknikken: Det er, som du også skriver, smartest at bruge en slags stempel, når du skal gentage det samme, lille mønster mange gange. Hvis du har en træklods, kan du lime mosgummiet derpå. Så er det lettere at holde på. Og så vil jeg anbefale, at du påfører tekstilfarven med en lille, stiv pensel på mosgummiet, inden du trykker, så får du ikke problemer med undertryk på en paptallerken.
  Fint arbejde:)

 18. Nej hvor er det bare blevet fint 🙂 Det skal jeg da helt klart prøve til Emil 🙂

 19. Nulleri siger:

  Hvor er de fine.. Hvordan ser de ud efter vask?

  • Anne siger:

   Jeg synes faktisk de holder ok, men falmer en smule. Hvis man giver dem to gange holder de bedre og så skal man endelig huske at fiksere farven ordentligt efter vejledningen på pakken 🙂

 20. Pingback:Badelma-badutski

 21. Pingback:Forårsfristelser: Graphic Baby - Krittewitt

 22. Pingback:DIY inspiration til baby - Krittewitt

Skriv et svar