DIY inspiration til baby

diy baby

uro // hval
dråbepuder // stjernepude

 

Da jeg var gravid første gang oprettede jeg et board på pinterest med forskellig DIY inspiration til baby. Ikke vildt meget, men sådan lidt forskelligt indenfor både DIY genren og nogle lækre, lidt unikke produkter. Så jeg tænkte at jeg lige ville dele det med jer, og vise et par favoritter frem. Kan jo derudover lige henvise til de tryk på bodyer jeg selv lavede. Kunne godt finde på at gentage succesen denne gang med nogle lidt mere avancerede stempler.

Hvis du leder efter yderligere inspiration til baby-stuff, så er svømmer pinterest over alt muligt forskelligt. Der er masser af kitsch og mærkelige sager, men også en overflod af smukke fund.

Har du nogle baby-diy’s du vil dele???

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til DIY inspiration til baby

  1. Ida siger:

    Åh der fik du lige prikket til min dårlige samvittighed… Jeg har stadig ikke fået lavet en uro til Penny! Nu kan det nok snart være lige meget? Hun runder 8 mdr inden længe.
    Men du har evigt ret, der findes så mange fine babyting, man selv kan lave.

Skriv et svar