Sommerferie i det Sønderjyske

Vi har været priviligerede i år. Min mand har nemlig kunnet holde en ret lang ferie pga sin barsel senere på året. Vi har derfor været på 2 ferie væk fra hjemmet.

Og sådan helt logisk så starter jeg med nogle glimt fra den sidste af dem.

Min bedstemor holder altid fødselsdag i juli. Og vi prioriterer altid at komme med. Hvert år. I år tog vi sig nogle dage ekstra i Sønderborg så manden min og børnene også kunne se byen og området dernede. Samtidig kunne børnene tilbringe noget tid med deres Olde, hvilket de vist alle nød ret meget. Olde inkluderet selvfølgelig 😉

Nogle dage blev tilbragt på stranden nær min mormor. Stranden hvor hun har været med sine egne børn, sine børnebørn og oldebørn. Vores udlandsferie i år bød ikke på meget strand, så det var godt med lidt tid her også.

Børnenes badetøj er en gave fra Reima. Bedste kvalitet altså.

Vi var også en tur forbi Dybbøl Mølle og skanserne. Lige inden de kappede vingerne af møllen viste det sig.

De store var en tur inde i møllen med farmand. En rigtig fin rundtur. Ellers spiste vi en picnic og nød udsigten oppe fra toppen. Den er sublim. Min barndoms udsigt. Mange gåture her med min mormor, og det landskab kan altså noget særligt. Min mand var også totalt bjergtaget og snakkede om hvorvidt vi skulle have flyttet hertil i stedet!! Johhh tror nu vi bliver hvor vi er.

Der er også et historisk center om slaget i 1864. Det skulle også være rigtig godt.

Vi var også på en lille tur i Sønderborg. Langs havnen ned Slottet i den ene ende og hotel Alsik med udsigten i den anden. Sikke der dog er sket noget siden jeg boede her i folkeskoletiden.

Vi kunne have brugt endnu mere tid her. Sønderborg og området har efterhånden rigtig meget at byde på til turister!!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar