post fødselsdags fejring

IMG_5338 IMG_5341

Igår fik vi endelig sådan rigtig gennemfejret ham den store lille mand. Hele familien var samlet til 3 års fødselsdag. Og hold nu op hvor var det bare hyggeligt.

Vi havde lidt småbekymringer på dagen. Ham fødselaren var en smule småvarm og -cranky, og kunne vi nu være 11 voksne og 3 børn i lejligheden? Men altså, det gik bare så godt. Da lille A først var kommet sig over den initielle generthed nød han virkelig dagen. Og at være i centrum. Egentlig var jeg tæt ved at græde, da jeg så hvor stolt og glad han var mens vi andre sang fødselsdags sang for ham. Han sad bare på sin stol, helt rolig og kiggede rundt på os alle sammen mens smilet bredte sig over hele hans ansigt. Åh den lille mand altså.

 

På fødselsdagsbarnets ønske havde jeg lavet en jordbær lagkage. Ikke helt i sæson, så det ene lag blev flødeskum blandet med jordbærgrød. Det kan godt anbefales. Derudover havde jeg lavet anne au chocolat’s chokoladeballade. Fantastisk lækker og nem chokolade kage. Ovenpå den havde jeg laven en creme med hvid chokolade. Og selvfølgelig nogle fødselsdagsboller. Har fået en opskrift fra en af mandens venner og arbejder nu på at finde den perfekte måde at lave bollerne så the-bolle agtige som han rent faktisk kan få dem.

 

Og ja, så var der også masser af dejlige gaver, men det må vist blive en anden gang jeg viser dem frem hvis der er interesse for hvad en 3-årig bliver glad for? For nu kalder kage resterne 😉

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

En kommentar til post fødselsdags fejring

  1. Joan siger:

    Tillykke med ham 😉 Og hvor ser det lækkert ud det hele nam nam 🙂

Skriv et svar